Różności > Hyde Park
Moja twórczość ołówkowa, czyli małe chwalenie się...
Zaytsev:
...
Miało być zrobione tydzień temu w poniedziałek, ale z lenistwa nie zrobiłem. Chciałem się Wam co nieco pochwalić tym co nawet mi wychodzi (a przynajmniej tak ja uważam), mianowicie rysowanie. Głównie tworzę czołgi, lecz z braku zdjęć nie zaprezentuje ani jednego (tylko dziś, kiedyś będzie!) Dziś zaprezentuję Wam 3 portrety pewnego pana, który nazywał się Tupac Shakur. A ponieważ muzyki tego pana słucham, postanowiłem że uwiecznię go na kartce za pomocą skomplikowanego urządzenia zwanego ołówkiem. Z góry chciałem przeprosić za jakoś zdjęć, są w miarę, ale mogły by być dużo lepsze. No to jedziem:
1. Pierwszy rysunek jaki wykonałem (2011 rok).
2. Drugi , stworzony na przełomie 2011 i 2012.
3. Trzeci, gościnnie pojawia się pan Notorious B.I.G. stworzony w piątek, dwa tygodnie temu, praktycznie tuż po wyjściu ze szpitala. Jeszce trza go poprawić (prawa ręka Pac'a, lewa Biggie'go) ale ogółem jest Okej.
ufo_has_landed_!:
Żeby stwierdzić wartość własnej pracy najlepiej porównać ją z innymi. Takie rysunki znalazłem na szybko w sieci :
Ryszka:
Ogólnie fajnie że zamiast cały czas spędzać przed kompem, ktoś poświęca czas na rysowanie. Wiesz co Zaytsev, przydałoby się trochę ogłady pod względem anatomii, szczególnie głowy. Wyślę ci pomoce naukowe jak będę miał chwile czasu. Rysunek to w większej części praktyka , ale teorii i zasad też jest trochę.
Afaf:
ryszka też się piszę :D coś tam skrobie, ale moje rysunki to tragedia więc może ta teoria polepszy troche moje umiejętności :D
ShariK PL:
Dobre szkice Zaytsev
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version