Różności > Hyde Park
The Walking Dead gra ?
5 ® î Ð A ¥:
No właśnie gra na podstawie serialu ? Hmm sami zobaczcie
http://store.steampowered.com/app/207610/
Wymagania systemowe (PC)
Minimum:
Processor: 2.0 GHz Pentium 4 or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX®: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
Recommended:
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Video Card: ATI or NVidia card w/ 1024 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX®: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
Wymagania systemowe (MAC)
Minimum:
Processor: 2.3 Ghz Intel
Memory: 4 GB RAM
Video Card: 512 MB NVidia or ATI graphics card
Additional: Not recommended for Intel integrated graphics or Mac Minis or early-generation MacBooks
Recommended:
Processor: Core 2 Duo 2GHz
Memory: 4 GB RAM
Video Card: 1024 MB NVidia or ATI graphics card
Additional: Not recommended for Intel integrated graphics or Mac Minis or early-generation MacBooks
Shock:
Do dupy. To będzie przygodówka. Robią ją ludzie odpowiedzialni za Jurassic Park Game:
Czyli coś na modłe Heavy Rain (quick time events) z PS3 ale niedorastające mu do pięt.
Opis gry:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16340
Ryszka:
Ogólnie nie kupię, bo nie będę mógł spać w nocy,( KF-a też się boję więc nie gram) , ale stylistyka komiksu w grafice nawet ładna.
Dopiero teraz zobaczyłem na czym ta gra będzie polegała. ;) Moim zdaniem pozycja dla pasjonatów serialu only
5 ® î Ð A ¥:
--- Quote from: ryszka on 20 April 2012, 14:03:26 ---bo nie będę mógł spać w nocy,( KF-a też się boję więc nie gram)
--- End quote ---
Ryszka nie ma się czego bać. To tylko upośledzone istoty (maszyny do zabijania) w ludzkim ciele, które opanował wirus zombizmu. Kierują się podstawowym instynktem : zaspokojeniem wiecznego głodu (pożeranie niezakażonego, świeżego mięsa ludzkiego). Te potwory nie oddychają, nie trawią i nie śpią (seksu też nie uprawiają 8) ) Mają problemy z koordynacją ruchową ale nie odczuwają zmęczenia. Najgorsze zagrożenie stanowią w stadzie, z pojedynczym czy kilkoma osobnikami można sobie poradzić, trzymając je na dystans. Najlepszym sposobem na unicestwienie takiego szwędacza jest uszkodzenie mózgu, głównej jednostki zasilającej każdego zombityka. Należy dobierać odpowiedni arsenał broni (białej i palnej) do danej sytuacji, unikając przy tym zdradliwego hałasu. Te bestie przyciąga alarm samochodu, wystrzał z broni itp a dzięki węchowi odróżniają swój gatunek od przyszłych, niezakażonych ofiar. Aby nie stać się jednym z nich, kieruj się prostą zasadą : NIE ZOSTAŃ POGRYZIONY. Jednak gdy do tego dojdzie nie ma już ratunku. Po śmierci klinicznej wirus ożywia nasze zwłoki i szwędamy się po świecie bez celu z wiecznym głodem. Wszystko zależy jakie otrzymaliśmy obrażenia (pogryzienia), od tego zależy czas zmartwychwstania naszego ciała, nowej jednostki żywych trupów.
Tak wiem, trochę rozpisałem się. Niestety lubię tematykę zombizmu, filmy książki, gry itp. Wracając do tematu, chętnie kupię ten tytuł. Nie dla grafiki (nie grałem w żaden komiksowy tytuł) jestem ciekawy fabuły.
Ryszka:
E... jak nie uprawiają seksu to nie gram ;)
Fakt jeżeli w tej gierce fabuła będzie spoko, to na pewno umili ona czas, na parę zombiastych wieczorów.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version