Różności > Hyde Park
Ryszka:
Napiszę tutaj, traktując ten temat z braku zamówień na avatary jako kącik z moją twórczością.
Tytuł obrazu "Krajobraz z Tygrysem" ;).(nawet dwoma) Jest to na razie projekt w małej skali , planuję to przenieść na duży format 100cm * 70cm. Będzie to pierwsza moja praca dotycząca II WŚ, oprócz paru grafik tutaj i na 6PDP. Na pewno pierwsza ręcznie rysowana a nie tabletem. Teraz pytanie, chcielibyście coś takiego na ścianę ?
Edit : Bart i Shock jak chcecie wykorzystać grafikę w jakimś filmie lub gdzie indziej proszę bardzo.
Rozumny(PL):
Czyżbyśmy byli świadkami narodzin nowego Arkadiusza Wróbla? ;)
morticore:
Świetny obrazek, gratulacje :) Tylko sadząc po wieży (jakaś zbyt wąska) to raczej Tygrys Królewski (choć lufa ciutkę za krótka się wydaje, może to kwestia perspektywy)
--- Quote from: Ryszka on 03 October 2012, 19:10:46 ---
Tytuł obrazu "Krajobraz z Tygrysem" ;).(nawet dwoma) Jest to na razie projekt w małej skali , planuję to przenieść na duży format 100cm * 70cm. Będzie to pierwsza moja praca dotycząca II WŚ, oprócz paru grafik tutaj i na 6PDP. Na pewno pierwsza ręcznie rysowana a nie tabletem. Teraz pytanie, chcielibyście coś takiego na ścianę ?
--- End quote ---
Chętnie bym to w antyramie nad łóżkiem walnął, tylko funduszy na takie ekstrawagancje nie mam
ufo_has_landed_!:
Mam kilka oryginałów Jarka Wróbla, ale od kiedy zaczął "malować" na kompie nie kupuję tego...Arka nie kupuję bo jednak słabszy jest od brata wyraźnie. A Ty Kolego Ryszka masz fajny styl, chętnie przerzucę kierunek kolekcji na oryginały Ryszki :) O jakiej technice myślisz ? Formatki bardziej widziałbym w stylu Wróblowym - coś w okolicach 40-50 cm. Napisz na prive o jakich pieniądzach myślisz za sztukę. Pzdr
Ryszka:
Jak na razie nie myślałem o sprzedaży. Format powinien byc duży tak jak napisałem , bo taki styl rysowania wymaga rozmachu. A technika jest prosta akryl plus pastela. A co do ceny oryginalny Ryszka, bezcenne ;).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version