Różności > Hyde Park

<< < (2/15) > >>

Ryszka:
Jest browar, masz teraz dwie opcje do wyboru

5 ® î Ð A ¥:
Kocham to Ryszka  :)

Ryszka:
Dla Zajcka, bo lubi .

Ten avatar nie jest śmieszny i miejmy nadzieję, że reprezentacja Polski na Euro , też wypadnie poważnie.
Wszystkie wiadomości na priva odebrałem i proszę o cierpliwość. O nikim nie zapomnę. Na dzisiaj już kończę.

A jednak nie skończyłem, bo okazało się że Sharik ma dziewczynę, która wcale nie wygląda na starą Niemkę .( ale żeby tak na polskiej fladze lizać, wstydź się)

Edit: Kolejnść wykonywanych prac jest losowa, zleży co mi do głowy wpadnie. Ogólnie ma byc dobrze a nie szybko ( ciekawe jak było u Sharika w tej akcji). Przez sobotę i niedzielę mam inną robotę, dzieci karmami z forum nie wykarmię, ale niedługo powrócę hej.

ShariK PL:
 ::) Dzięki za avatara

Ryszka:
W chwili przerwy wróciłem do avatarów.
Zeiss napisał mi że nie zdążyliśmy się za bardzo poznać na froncie. Nic dziwnego bo gram w RO1 krótko, a oprócz tego jak go spotykam , to od razu mnie zdejmuje swoim MG. Ponoć lubisz Zeiss tyskie i gorzałkę (a kto nie lubi, a no tak Rozumny ;)). No to przygotowałem Ci porządne stanowisko obronne. Od teraz jak mnie spotkasz podczas gry, to masz strzelać  piwem i rzucać wódką.

Prawa autorskie do licencji tak zmodyfikowanego MG dostaniesz na priva ;)

Kurcze mam przestój w pracy bo gips musi związać. W wolnej chwili coś dla UFO. Nie jestem autorem tego pomysłu i to zaznaczam od razu. Tylko go przemalowałem od nowa i pozmieniałem proporcje, żeby pasowały do kompozycji. Autor na którego pracy się wzorowałem (nie znalazłem jego imienia niestety), moim zdaniem ukazał temat pięknie.

Witamy przybyszów na polskiej ziemi. Ciekawe co piją.

PS: Rozumny dla Ciebie muszę wymyślić coś specjalnego, a to jeszcze potrwa. Cała reszta też niech się nie martwi, pozdrawiam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version