Różności > Hyde Park

<< < (11/15) > >>

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: Ryszka on 03 October 2012, 19:10:46 ---Teraz pytanie, chcielibyście coś takiego na ścianę ?

--- End quote ---

no to skoro nie myślałeś o sprzedaży to znaczy, że chcesz rozdawać w prezencie?ok, ja się piszę, nawet kupię Ci za to dobre pół litra (dobre pół llitra = 0,7)

as123as:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 05 October 2012, 08:35:06 ---no to skoro nie myślałeś o sprzedaży to znaczy, że chcesz rozdawać w prezencie?ok, ja się piszę, nawet kupię Ci za to dobre pół litra (dobre pół llitra = 0,7)

--- End quote ---
Dawid, nie daj się nabrać, Ufo wozi wódkę z Czech.
( A dobrze wiesz jakie ceny osiągają dzieła artysty po śmierci)

ufo_has_landed_!:
Przejrzał mnie... ;)

Shock:

--- Quote from: as123as on 05 October 2012, 14:04:02 ---( A dobrze wiesz jakie ceny osiągają dzieła artysty po śmierci)

--- End quote ---

As, mam plan...

Ryszka:
Dzisiaj trochę łamię regulamin, który sam wymyśliłem, bo zrobiłem avatara komuś spoza forum Ro.pl. Lubię go więc stąd ten gest. Beba bardziej znany z mumbla, lubi wszelkie nowostki techniczne. Tylko że mieszając jedno z drugim w swoim kompie, popełnia hi tech suicide.( jak ktoś nie wie co to znaczy to do słownika) Ja mu ułatwiam tę sprawę i proponuję dwie kartki papieru, tanio i dobrze. Zobacz Beba jak niewiele trzeba ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version