Różności > Hyde Park

Total War: Rome II

<< < (3/26) > >>

Radzisław:
Racja, nie zamierzam dyskutować z kimś co nawet pojęć nie zna! Masz neta wpisz nazwę Hejter dowiedz się co to oznacza, później kieruj to pod właściwym adresem. Ale zanim to zrobisz, naucz sie czytać ze zrozumieniem, powtarzam ze zrozumieniem!!

To że wypisałem ci podstawowe wady ETW nie znaczy że owej gry nie posiadam czy kompletnie jest do bani, pisałem że po wgraniu Darth Moda gra jest odratowana, ale że mi jakaś żyłka z tego powodu ma pęknąć to wiesz  ::)... twoja fantazja  ;), a może to i lepiej że nie pękła bo by cie krew zalała  ::). Mam prawo twierdzić że to średnia odsłona, porównując do innych z tej serii staruszków.

Jestem wyluzowany bardziej niż ci się wydaje :) a tego typu dyskusje na temat serii TW, na witrynach dotyczących owej gry są normalne, tylko na Ro.pl znajdzie się taki mądrala jak ty, co robi z człowieka pieniacza a z jego pasji fanatyka :o,.

Twierdzisz że to tylko gra ::)  a ja ci powiem że odwracasz  kota ogonem! Sam masz konto  na forum dotyczącego gier ::),  sam piszesz że grasz  ::), oraz  komentujesz wiadomości na temat gier ::) więc przestań kogoś umoralniać i sam rozluźnij nieco w pasie !!

A to że nie znasz nawet największego Community TW Center, stawia cie w bladym świetle, jako nie związanego z tematem, wiec kolejne dyskusje z tobą zwz z serią idzie o kant d** rozbić  ;)

Sorry dla mnie jesteś dupo-grajkiem(jak już sie przezywamy to niech tak będzie, przynajmniej ktoś z nas celnie kogoś określi). Pozdrawiam

Haratacz:
Jest jest jest!!! Dajcie "se" po ryju! Jak ja kocham to forum:D

Pobor:
Kurwa (tak przeklinam z premedytacją) Radzisław,nie wiem czemu zawsze jak Ty pojawiasz się na forum to się syf zaczyna,ferment stary siejesz,wyluzuj.

Co do gry- każdy ma swoje zdanie. A dyskusje typu "moja racja jest bardziej mojsza od twojszej" sa wybitnie miarodajne i produktywne ( patrz ul. Wiejska). Ja osobiście (pewnie zaraz zostanę za to styrany) jestem weteranem serii. grałem i posiadam wszystkie TW. Moim zdaniem ETW może dopieszczone od samego początku nie było,ale tak jak oczekiwałem wiele godzin z życiorysu mi wyrwała. Bitwy morskie może i są nudne,ale mi maniakowi MW i żeglarstwa dały choć namiastkę Trafalgaru czy innych bitw tego okresu.

Tyle. 

Radzisław:
Syf?? Czym zrobiłem SYF??Jeśli ktoś mnie ewidentnie nie rozumie, a jedynymi argumentami są :"Bo twoja racja," czy "gówno mnie obchodzi","Hejter","czego sie czepiasz" i "Kurwa( z premedytacją)" to ja rzeczywiście syf robię, wybaczcie panowie że  komentuję.

Chyba od tego forum jest, by przedstawić swoje argumenty nawet jeśli komuś one nie odpowiadają.  Troszeczkę szacunku dla ludzi którzy jeszcze zaglądają na Ro.pl. Nawet jak was moje poniekąd żywiołowe komentarze w oczy kolą, którymi  regulaminu nie łamię!

A jeśli tak wam przeszkadzam to wlepcie mi bana i walcie wazelinę dalej w pupy, ja w to nie wchodzę.

PS. I tak od jakiegoś czasu to forum witryną Ro bym nie nazwał, a ty pobor pamiętaj że przykład idzie z góry ;) Tyle z mojej strony.

Pobor:
Spokojnie wyedytowałem, spuściłem z tonu. Wybacz trochę wku*wiony byłem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version