Różności > Hyde Park
Total War: Rome II
ShariK PL:
--- Quote from: as123as on 05 September 2013, 23:06:32 ---Musiał być pierwszy. Szarik będzie płakał.
--- End quote ---
Czy ja coś pisałem że to kupuję?????
Pobor:
--- Quote from: ShariK PL on 06 September 2013, 00:46:38 ---Czy ja coś pisałem że to kupuję?????
--- End quote ---
Nie pisałeś, ale ani nie skminiłes dowcipu, a nie ironi :)
Deep22:
Powiem tak: TRAGICZNA optymalizacja. Shogun 2 chodził mi płynnie na całkiem wysokich ustawieniach, a Rome 2 strasznie tnie. Nawet na mapie kampanii, gdzie nie powinno się to dziać (bitwy rozumiem). Dużego polepszenia grafiki w stosunku do poprzedniej części nie widać. Na biegu potrzebne patche!
Radzisław:
Podsumowanie ;D
BUBEL:
Dzięki Radzio za ten filmik, jest naprawdę świetny :) a to co pokazało CA w Rome II to jakiś żart oni zrobili (jak to było powiedziane na filmiku) 3 KROKI WSTECZ w stosunku do Shoguna 2, który rzeczywiście był genialny. To co pokazali tam z AI, wyrzucenie filmików z działań agentów, czy z czasem ,,upływania,, tury całkowicie zgasiło mój zapał do gry. Pamiętam jak przy Empire przeczytałem kilka książek czekając na swoją kolej. Jeśli w ROME II jest PONAD 100 frakcji i trzeba BĘDZIE CZEKAĆ na KAŻDĄ to ja wysiadam. Zamiast Rome II kupię sobie Zmierzch samurajów, a na Rzym poczekam aż coś DO CHOLERY zrobią z tym.
PS. CZEKAM NA KOLEJNE 50 DLC DO ROME II ZA PŁONĄCE ŚWINIE DAM NAWET WIĘCEJ NIŻ DWA DOLARY
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version