Różności > Hyde Park
Total War: Rome II
Ryszka:
Ja też gram od Shoguna 1 i bardzo się cieszę że Romek 2 wyjdzie. Podobnie jak Radzio nie jestem fanem Empire i po pierwszych recenzjach sobie odpuściłem, a potem był już Napoleon i bardzo mi się podobał. Nie rozumiem jednak o co ta kłótnia. Przecież wiadomość świetna i tylko się cieszyć. A Ty Radzio minusami walisz na lewo i prawo, więc dostałeś jednego ode mnie gratis , żeby Ci nie zabrakło, jak będziesz mi go oddawał.;)
Edit: Gdyby Ceza za każdy post skierowany przeciwko niemu dawał minusa, to ja bym miał -40karm a Ufo to już szkoda gadać ;D
Duqq:
Cytat: "ETW to najgorszy bubel jaki studio CA wypuściło, to dopiero arkadowa szmira rodem z podrzędnych rtesów. Wizualnie dno,"
Jeżeli to nie jest hejterska wypowiedź, to ja już nie wiem co nia ma być.
Bubel? Szmira? Bardzo dobra gra, z bardzo ładna grafiką, a że miala pewne minusy to cóż, która gra ich nie ma.
Wybacz mi, o biedny Radzisławie, że nazwałem Cię hejterem, bo podejrzewam, że to jest te moje domniemane obrażanie Cię, mam nadzieję, że nie poczułeś się dotknięty.
Za to chetnie dowiem się (możesz nawet odpisać na PW jeśli wolisz) co to znaczy, że jestem "dupo-grajkiem"? Pierwszy raz się spotykam z takim określeniem i jestem ciekawy co ono znaczy? Że gram jak dupa? Gram dupą? Czy może, że siedzę na dupie, kiedy gram?
To ostatnie to by sie nawet zgadzało.
Mam nadzieję, że dałeś już upust swojej frustracji i teraz czujesz się lepiej :)
Radzisław:
--- Quote from: Duqq on 27 June 2012, 22:13:53 ---
Za to chetnie dowiem się (możesz nawet odpisać na PW jeśli wolisz) co to znaczy, że jestem "dupo-grajkiem"?
--- End quote ---
Ogólnie że jesteś dupą ;) Pasuje ci ..Publicznie ?
Shock:
Dość.
Wielkość swoich "ptaszków" porównywać gdzie indziej.
Za każdy post nie na temat - warn.
Radzisław:
--- Quote from: Shock on 27 June 2012, 23:07:15 ---Dość.
Wielkość swoich "ptaszków" porównywać gdzie indziej.
Za każdy post nie na temat - warn.
--- End quote ---
No to ja poproszę, bo mam już dosyć ciosanych kołków z tego forum.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version