Różności > Hyde Park
Total War: Rome II
ShariK PL:
Radzio, Rome Total War to masz w policji na zamieszkach pseudokibiców. ;D
Radzisław:
--- Quote from: ShariK PL on 28 June 2012, 11:28:21 ---Radzio, Rome Total War to masz w policji na zamieszkach pseudokibiców. ;D
--- End quote ---
A żebyś wiedział, na pewnej zadymie nawet odniosłem ranę w boju,ciętą nogi.Teraz siedzę na chorobowym ::) i nawet odszkodowanie dostałem ::) z waszych pieniędzy 8) Można powiedzieć że poczułem co to życie legionisty przeciw hordzie barbarzyńców! :o A tak na poważnie to do śmiechu mi nie było jak krew za*** a nogawką a ty nie wiesz za bardzo co robić, gdy karetki podstawiali w pierwszej kolejności dla pijanej, obrzyganej hołoty. Która najpierw dawała sobie po ryjach a jak trzeba było to uspokoić to nawet lusterka z samochodów ci na głowie tłukli! Aby zagraniczni kibice czuli się jak u siebie w domu...
Shock:
To może zmień pracę lub zacznij chodzić do terapeuty bo widzę że praca w resorcie Ci nie służy - w aspekcie psychicznym oczywiście.
Tekst z GryOnline:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=69013
Radzisław:
Mówisz?? A co ja teraz miałbym innego robić?? Iść do biedronki?Czy może na nauczyciela Wf'u? Taka służba, wiem jedno jeszcze minie zanim wrócę z L4, czeka mnie komisja lekarska bo kolano nie paluszek, musi być sprawne!
Wracając do tematu, to jestem bardzo i to bardzo mile zaskoczony że prace nad RTWII mogą naprawdę trwać! Już od dłuższego czasu niby coś robili, niby coś tworzyli, a tu bach Napoleon, bach Shogun. Wydaje mi się że grę powoli rozwijają od dłuższego czasu, możliwe że równomiernie z Shogunem II to się działo. Jeszcze podobno na nowym silniku!! Extra!!
Niestety RTW w odróżnieniu od innych części gdzie wszystkie frakcje były takie same, wymaga więcej pracy. W RTW są kultury które różnią się od siebie: barbarzyńcy,grecy, rzymianie itd. Mam też nadzieję że twórcy wezmą pod uwagę pracę "przerabiających" starszą cześć, praktycznie wiele by mieli na tacy, a to dlatego że; pomysły sprawdzone, przetestowane przez miliony fanów i cieszące się nadal Wielką popularnością.
Ps. Jeśli ktoś ma ochotę pograć w najnowszego moda pod stary RTW( link do filmiku podawałem wyżej) niech napisze na PW, podrzucę linka, powiem jak zainstalować i co wymagane jest do odpalenia gry. Wiem jedno nie rozczarujecie się, gdyż grając w niego troszeczkę można będzie poczuć RTWII : Pozdrawiam
Daazzz:
Przyznam szczerze ze "nakręciłem się" tym "Roma Surrectum 2". Zobaczyłem filmiki, przejrzałem frakcje i jednostki i jak wrócę z pracy to instaluje RTW wraz z tym modem, i mam zamiar ponownie podbić świat na chwałę Imperium:)
Obym tylko nie natrafił czasem na "jedną, jedyną osadę, zamieszkałą przez nieugiętych Galów którzy wciąż stawiają opór najeźdźcom..." :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version