Różności > Hyde Park

Total War: Rome II

<< < (2/26) > >>

Radzisław:

--- Quote from: Duqq on 27 June 2012, 12:19:55 ---Radzisław jenak twój awatar świetnie do ciebie pasuje, niesamowity hejter z ciebie. Nie ma nawet co dyskutować, i tak wiesz lepiej:)

Moim zdaniem E:TW mimo niektórych wad to najlepsza część serii, zaraz po niej M:TW. Szkoda, że zamiast zrobić Wojnę secesyjną zrobili Napoleona:/

Zobaczymy co z tego "Rzymu dwa" wyjdzie, jako że Shogun był podobno bardzo udany (choć nie grałem, bo nie kręcą mnie samurajowie) to podejrzewam, że i Rome będzie podobny. To dobrze, ale ja sobie poczekam na "Średniowiecze trzy", albo "Imperium dwa", a może w końcu zrobią coś nowego :)

--- End quote ---

Za to twój avatar jakoś taki nijaki ;D . Jeśli według ciebie jestem rasowym hejterem, to albo masz problem z czytaniem albo nie rozumiesz co oznacza konstruktywna krytyka, napisz gdzie i komu w poście wyżej źle życzę czy pienie się w pysku aby tylko do***?

Natomiast to że ETW krytykuję mam do tego 100% prawo, gdyż według mnie oprócz bitew morskich(które de facto już były w innej grze tego typu) właściwie nic nowego nie wniósł, i nie wnosi, te same modele, kupa bugów, płatne jednostki i praktycznie  nie modowalny silnik . Taki regres na pograniczu MTW2(gdzie w MTW2 przynajmniej jednostki twarzami się różniły), a problemów technicznych ma prawie tyle co Ro2(jak w dniu premiery a może i  więcej), gdyby nie środowisko modelarskie to połowie użytkowników(w tym mi) gra by nawet nie chciała odpalić!

Wspominałem już o wypuszczeniu Mod Menager'a stworzonego przez fanów który to pozwolił na uruchomienie gry, a najlepsze jest to że ETW w dacie premiery lepiej działało na piracie, a nie tak jak mi za 100 zł ze sklepu!

Sprawa ma sie już inaczej gdy wgrywamy Darth Moda, nie wiem czy wiesz ale po tej modyfikacji, która łata wiele rzeczy i poprawia historyczność( o polu bitwy już nie wspomnę to był priorytet) twórca moda wspomniany Darth, dostał ofertę pracy w CA :o. Głownie dlatego że opracował własne oprogramowanie które działało pod ETW! Na którym opracował swój projekt!

Piszesz że najlepsza z serii, a czy grałeś we wszystkie? czy tylko te które udało ci się zassać z internetu? Jestem starym fanem całego TW, poczynając od Shoguna 1 na Napoleonie kończąc(gdyż na Shoguna2 nie mam obecnie czasu wiec i pieniędzy), wspierałem i nadal wspieram polskie  Community na TW.org. wiec siedzę trochę w tym temacie, najwidoczniej tylko po to aby jakiś "ktoś" na Ro.pl napisał że jestem hejterem gdy ja i tysiące fanów ma inne zdanie o  ETW,  betę  którą zaoferowała nam CA a patchowała ponad 2 lata.

Jednak co o tym możesz wiedzieć? Od razu widzę że nie jesteś w temacie, nawet nie masz pojęcia o modyfikacjach( które można nazwać nieoficjalnymi patchami) i prawdziwych fachowcach w tej dziedzinie na TW Center(tak dla twojej wiadomości, jest wojna secesyjna pod ETW i to za darmo! Ale za tego hejtera nie mam ochoty ci pomagać, słać linków a tym bardziej instrukcji instalacji..Taki kaprys.Jak na hejtera przystało  ;) prawda ).

Radzę za to ogarnij się człowieku i przestań mnie obrażać, tylko przyjmij do wiadomości że mogą być ludzie z innymi poglądami które w taki czy inny sposób wyrażają na temat  ETW, niestety średniej gry z tej serii, piszę "niestety" bo według mnie opowiada o ciekawym okresie w historii świata.

Teraz pora na RTW, grę która jest i była wizytówką CA i na której najwięcej zarobili. Życzę z całego serca aby im wyszła jak najlepiej!!

EDIT: Się rozpisałem :) Wybaczcie ..Jestem prawdziwym fanem serii nie dupo grajkiem ;) Pozdrawiam

Daazzz:

A mnie każdy TW sie podobał. Cieszę się ze bedzię RTW2, i cieszyłbym się gdyby było ETW2 CZY MTW3.

A czy gra x jest lepsza od gry y to już kwestia gustu ;)

ShariK PL:
Zapowiada się kolejna burza na forum.

csMKJP:

--- Quote from: ShariK PL on 27 June 2012, 15:26:32 ---Zapowiada się kolejna burza na forum.

--- End quote ---

Nie. Zmiana pogody na weekend ma być 30 stopni.

Duqq:
Wyluzuj Radzisław, bo ci żyłka pęknie. Grałem w Rome, Medieval I i II, oraz Empire. Shogun mnie nigdy nie interesował, a Napoleon tym bardziej. Empire trafiło w moje zainteresowania, problemów technicznych nie miałem żadnych, no może poza sporadycznymi wyjściami do Windy zaraz po premierze. Medieval to w ogóle fajny klimat, a Rome mi się nie podobał.

Akurat walki morskie w Empire były dosyć nudne i mało satysfakcjonujące. Lepiej już mi się walczyło statkami w Sid Meier's Pirates na Commodore.

Co do reszty twoich wad to spoko, możesz podpierać swoje zdanie, które mnie nijak nie interesuje w takiej nieznoszącej sprzeciwu formie, nawet tysiącem podpisów i zaświadczeń, a także certyfikatem "Total War Maniac" wydanym przez CA, ale co to zmieni?

Dlatego nie wiem co tak impulsywnie reagujesz. Wyluzuj to tylko gra, bo naprawdę zachowujesz się jak typowy hejter.

Każdy gra w co lubi, a tu wygląda jakbyś się czuł powołany do jakiejś misji uświadamiania innym, że tak naprawdę te Empire to taki szajs, i że nie mają racji, że im się podoba, bo jak im się może podobać, jak nikomu z TWCenter sie nie podoba, i jak ci się podoba to nie jesteś fanem TW, a jak nie jesteś fanem, takim jak ja jestem to się nie wypowiadaj, bo i tak się nie znasz, bo ja gram od pierwszgeo shoguna i znam mody, i w ogólę jestem najlepszy i zawsze mam rację.

Koniec tematu. Lubię serię Total War, ale nie każda cześć mnie tak pociaga jak inne. Dlatego Rome II jakoś nie przyprawia mnie o szybsze bicie serca, poczekam na nowego Medka, albo Empire:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version