Różności > Hyde Park
Total War: Rome II
Deep22:
--- Quote from: Ryszka on 10 May 2013, 14:57:42 ---Słono kosztuje powrót do Rzymu :o
http://store.steampowered.com/app/214950/
--- End quote ---
W sklepie na pewno będzie taniej, ale niestety ta "rozczłonkowana" dystrybucja w dzisiejszych czasach jest żenująca. Kupuję grę za 140 zł w sklepie i otrzymuję jakiś półprodukt, a żeby mieć pełną wersję trzeba dopłacić kilkukrotnie po 20 zł. Rozumiem, że producenci chcą jak najwięcej zarobić, ale właśnie przez taką politykę ja nie zamierzam im w tym pomagać.
Daazzz:
Na Steamie jest zawsze drożej w momencie premiery;/ Taka polityka...
Na gram.pl gra w przedsprzedaży kosztuje 110 zł czyli źle nie jest.
Ja osobiście zaczekam na reedycje gry wraz z dlc i dodatkami i wtedy zapłacę za całość jednorazowo 100 zł, albo na promocję na steamie gdy grę będzie można kupić za -66% lub -75%.
Pewnie poczekam sobie minimum pół roku ale co tam... Nie stać mnie na kupowanie gry za 200 zł a później na płacenie 10zł za każdą nową nację;/
Odi^PrOfAnUm:
Jeśliby były odblkowane narzędzia moderskie, to mogą sobie wsadzić gdzieś ich dlc. Pewnie wpierw ukradnę, popykam - zobacze ile to jest warte, jak mi się nada to pewnie kupie z sentymentu. Bardziej się zapatruję na grę w EB2
Ryszka:
Nie wiem co o tym myśleć, ale daję jako ciekawostkę . Widać trochę mapy, bitew i Kleopatry ;)
Ryszka:
Mapa wygląda super, tylko to co ładne, często nie za mądre jest. No i w prawym dolnym rogu, widać mini mapę kampanii.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version