Różności > Hyde Park
Total War: Rome II
hubtus:
Creative Assembly pokazało już bitwy lądowe, więc nadszedł czas na bitwę morską ;).
Nie wiem jak wy, ale ja mam mieszane uczucia co do tego filmiku. Spodziewałem się czegoś troszkę lepszego. Choćby wprowadzenia tzw. kruków(trapy wymyślone przez Rzymian do abordażu). Z tego co wyczytałem w necie, to w Rome 2 armie automatycznie będą zamieniały się w armie morskie, jeśli gracz będzie tego chciał i miał porty w prowincji. Trochę dziwi mnie takie rozwiązanie i zastanawiam się jak to będzie działać w praktyce. Zapewne każda z jednostek będzie miała własny statek, a jednostki konne zostaną spieszone na czas transportu. Dodatkowo np. oddział z balistą zabierze też balistę na statek. Tak przynajmniej wynika z tego co widać na filmiku(1:56).
Pobor:
Nie wiem czy to było, ale gameplay z kampanii :
Odi^PrOfAnUm:
Kupiliście pre ordera? Mnie kusi ale kiurwa dużo hajsu ta gierka kosztuje >:(
as123as:
--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 21 August 2013, 09:17:31 ---Kupiliście pre ordera? Mnie kusi ale kiurwa dużo hajsu ta gierka kosztuje >:(
--- End quote ---
Cześć.
Zawsze możesz, tak jak Eragon, wstać o 05:32:07 i zbierać ogórki, wtedy będzie Cię stać na każdą grę.
hubtus:
--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 21 August 2013, 09:17:31 ---Kupiliście pre ordera? Mnie kusi ale kiurwa dużo hajsu ta gierka kosztuje >:(
--- End quote ---
Ja na razie jestem na etapie zbierania kaski, ale już od samego początku wiedziałem, że 150zł na tą grę nie wydam. Możesz spróbować postąpić tak jak ja zamierzam. Jak zapewne wiesz muve wspiera program kompanii graczy. W ich ofercie jest zniżka "40% ZNIŻKI NA GRY PC PRZEZ 30 DNI", którą liczy się od ceny sugerowanej, tak więc 170zł*40%= 68zł, co daje 102zł. Taką cenę moim zdaniem można już przeboleć, dodatkowo zyskując europe universalis III Rzym ;). Oczywiście, aby taką zniżke zyskać trzeba mieć 500 punktów na tym programie, ale jak poszperasz wśród swoich gier cenegi to myśle, że masz dużą szanse tyle punktów uzbierać.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version