Różności > Hyde Park

Total War: Rome II

<< < (17/26) > >>

Pobor:
Na preordera na razie brak kasy, poczekam, może coś wpadnie do czasu premiery...  :-\

Odi^PrOfAnUm:
W sumie za jedyneczkę pamiętam dałem 89 zł, jarałem się strasznie jak sobie gierkę kupiłem  :) Rozkminanie drzewka budowli i mapy - tej papierowej też miało swój urok.
Kupujecie gierkę w pudle czy sam kluczyk? Jak się zastanawiam w sumie - mam Napoleona kluczyk ale może z sentymentu dla serii kupię sobie wersję pudełkową  :)

Pobor:
Ja zdecydowanie pudło, jakoś nie wiedzieć czemu darzę sentymentem te kawałki plastiku. No i będzie pięknie wyglądać koło starego Romka :)

Btw Odi przekonałeś się do RTW II, czy kupujesz tylko dlatego,żeby mieć wszystkie gry z serii?

Odi^PrOfAnUm:
Na razie nie kupię, jakoś nie mam zaufania do ich gier - zwłaszcza po bublu z Empire albo Napoleonem ( szwagier kupił grę i przez jakiś czas nie mógł w ogóle w nią grać ). Kupić i się wkur** na niedopracowany produkt mi się nie uśmiecha. Na razie poczekam i zobaczę ile to jest wartę i czy faktycznie fajne. Może jakieś demko ściągnę i oblukam. Demko Shoguna mi wystarczyło, by stwierdzić, że gierka mi nie leży.
Nie mam jakiegoś parcia na nowego Romka, mam w co grać w październiku  ;)

ShariK PL:
Poczekajcie do świąt, na pewno będzie jakaś promocja i kupicie taniej.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version