Tematyka mapki: Walka Armii Czerwonej
Chłopaku, czy raczej dzieciaku! GDZIE TWOI RODZICE< NAUCZYCIELE!! W której jesteś klasie tudzież przedszkolu?? Że jeszcze nie umiesz konstruować poprawnie zdań! O nauce historii nawet nie wspomnę!
Po co zaśmiecasz forum i po kiego, zakładasz kolejne tematy z których wszyscy mają bekę, z których nic konstruktywnego nie wynika(takie trudne słowo, które zagoni cię do słownika!) ?
Jak byś był moim dzieckiem to godzina komputera dziennie i to po odrobionych lekcjach! I sam bym ci gry dobierał, a już o logowaniu się na jakieś forum dla dorosłych, gdzie można spotkać różne formy wypowiedzi, albo zrobić z siebie idiotę, nie wchodziło by w rachubę. Zdanie bym może zmienił po ukończeniu przez ciebie 17 roku życia i przejściu testu na inteligencje, oraz zdania do następnej klasy przynajmniej z ocenami dobrymi!
Wiesz dlaczego?? Życie w praktyce mnie nauczyło że społeczeństwo nam głupieje a rodzice mają w dupie co z was wyrośnie, ale jak odprowadzamy takiego delikwenta o 4 rano do domu(zazwyczaj po wybryku) to Wielkie mają oczy i pretensje,gdyż ich pociechy są biedne,a wszyscy inni źli i tudzież docieramy do pojęcia bezstresowe wychowanie!
PS> Wiem przeskoczyłem i wyskoczyłem z tym jak diabeł z dziurki od klucza, ale tak niestety jest i nie zanosi sie na poprawę!