To zostaw nauczycielom.
Czyli jak jakieś 80 % rodziców i jakie są rezultaty?? Ty wychodzisz czasem na ulicę ?/ Oglądasz jakieś wiadomości? Czy już całkowicie pozostajesz w Matrixie??
Bo może i ma do tego prawo.
[/quote]
Ano ma, ja mam też prawo to skomentować, no ale ty już mi to prawo odebrałeś banując konto!
Całe szczęście że nie jest.
[/quote]
No to życzę ci takiego dzieciaka... Pożyjemy zobaczymy
Jego też nauczy i zweryfikuje. Póki co niech cieszy się młodością. Bo też ma do tego niezbywalne prawo.
[/quote]
Owszem są wakacje, nie przed komputerem tylko może w piłkę pogra, lub popracuje fizycznie np. przy zbiorach?? Jak ja w dzieciństwie u dziadków..Dobrze to robi, szanuje się pieniądz i hartuje wolę
To do mnie Panie St. Sierżancie. Wszyscy oprócz ASA
[/quote]
Chciałbyś, jednak z nas dwojga to ja jestem tym prawdziwym i w czynnej służbie!A Asa do tego nie mieszaj bo już zalatujesz żenadą.
Strasznie wszystko hejtujesz jak to się teraz mówi i nie dajesz sobie oraz Policji dobrego przykładu swoją osobą oraz postawą.
Nie wiem czy nie wytrzymujesz w resorcie ale znajdź sobie inny sposób pozbywania się swoich frustracji.
[/quote]
A ty stasznie sie do mnie przy*** od jakiegoś czasu , sobie też dajesz ostrzeżenia za oblewanie ludzi pomyjami na tym forum, powiem ci że strasznie dziwnym jesteś człowiekiem. Do twojej informacji panie dyktatorze Wielki aminie, że słowo hejter oznacza nienawidzić kogoś za jakiś sukces, a ja raczej nikomu tu niczego nie zazdroszczę tylko wyrażam swoją opinię, którą jednak ktoś popiera, też daj im ostrzeżenie!
I coś sie tak do resortu mojego przywalił, chcesz zmieniać Policję, nauczyć mknie pracy? sam składaj papiery,może jak ci sie uda przejsć przez sito podałasz.. Ale po tym jak się tu zachowujesz za cholerę nie chciałbym cie w robocie widzieć, dopiero ludzie mieli by z tobą prze**
A co do zaśmiecania forum to w wielu tematach przodujesz Ty wraz ze swoimi komentarzami.
[/quote]
Ty nie zaśmiecasz?? Nie dosyć że masz jakiś kompleks Stalina, to jesteś do tego hipokrytą, na tym forum byłem do lat, kiedy nawet ptaki o twojej pierwszej wizycie nie ćwierkały. Ale już zdążyłeś albo pobanować innych, którzy nie zgadzali się z twoim ego, albo tak jak mnie cenzurować!Dlatego skasowałem tu konto i mam na ciebie wy******e, żeby było jasne Pan Admin od siedmiu boleści, wziął mnie na modyfikowany i dopiero po przeczytaniu moich wypowiedzi, będzie je umieszczał..Tylko zanim to zrobił zdążył mnie obrazić i zbanował
Żal!
A najlepsze jest to że prowadzisz w skandaliczny sposób politykę, anty RO! Reklamujesz inną grę, werbujesz ludzi i robisz to na stronie poświęconej RO! Pozdrawiam i żegnam !
[/quote]