Różności > Hyde Park
MoH Warfighter!
BartBear_[PL]:
BartBear_[PL]:
Daazzz:
No końcu odnalazłem wątek w który były zamieszczane materiały z MOHW :)
Bart, nawiązując do Twojej odpowiedzi zamieszczonej w innym temacie - mam rozumieć ze w sobotę startujecie o 23.00? Bo ja dostępny będę dopiero od 23.30 ale za to grac mogę do oporu :) Do GmT dołączę jak będę na batlelogu, z enclave i tak już nie gra nikt :)
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Daazzz on 18 April 2013, 08:10:31 ---No końcu odnalazłem wątek w który były zamieszczane materiały z MOHW :)
Bart, nawiązując do Twojej odpowiedzi zamieszczonej w innym temacie - mam rozumieć ze w sobotę startujecie o 23.00?
--- End quote ---
No nie do końca ;) Ja podałem tzw. deadline i o 23 najpóźniej zaczęlibyśmy rozgrywkę, gdyby aż do tej pory przeciągnęło się filmowanie meczu, który się nie odbędzie. Tak normalnie to standardowo zaczynamy po 22. A w zależności jak nam idzie to kończymy ok 2. Nie wiem jak to będzie w tą sobotę, bo wczoraj nareszcie nasz 3-ci zawodnik wszedł do nas na Mumbla i była już rozgrywka w 3-ch, co oczywiście zostało nagrane i jak obrobię dzisiaj filmik oczywiście tu wrzucone. Jak nas będzie 4-rech na Mumblu, to już pełne 2 sekcje ogniowe pod szyldem [GmT] - czyli każdy mecz wygrany ;)
BartBear_[PL]:
A tutaj ten filmik:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version