Różności > Hyde Park

MoH Warfighter!

<< < (9/29) > >>

Mati:
Tak, każda wsparcia posiada różne akcje wsparcia za określoną ilość zabić. I tak np. szturmowiec ma moździerze 60 mm i zasłonę dymną (1 lvl), a zwiadowca samolot bezzałogowy i chyba też tą zasłonę. Poza tym każda klasa ma uzbrojenie dodatkowe - u sapera jest to mocniejsze ammo. U szturmowca moździerz 40mm itp., itd.

Jeśli chodzi o sam gameplay to wydaje mi się trochę sztuczny. Może to z czasem minie. Generalnie to gra ma pełno bugów. Nie można wyłączyć VOIPa co bardzo denerwuje. Podoba mi się za to ten system łączenia w pary - eliminuje kampienie.

Shock:
Polska Recenzja:
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=8609

"Medal of Honor: Warfighter to także zmarnowana okazja na wyrwanie serii z marazmu. Kampania marketingowa kazała czekać na produkcję, która przyciągnie miłośników strzelanin świeżym podejściem do tematu kooperacji (Sekcje Ogniowe miały po temu predyspozycje). W starciu z rzeczywistością oraz oczekiwaniami Warfighter okazał się zwyczajnie średni. To strzelanina, która mało czym wyróżnia się na plus i prawdopodobnie błyskawicznie zginie w zalewie innych wojennych FPS-ów. Może pora zrestartować serię, wracając do jej korzeni, i zaryzykować nowym podejściem do tematu? Jeżeli cyferki będą się zgadzać, to Danger Close prawdopodobnie otrzyma jeszcze jedną szansę. Jak to mawiają – do trzech razy sztuka."

Średnia Metacritic - 5.9/10

IGN: 4/10

BartBear_[PL]:

BartBear_[PL]:

csMKJP:
Proszę  pana BartBear może jakaś mała recenzja, opinia na tema gry.

Jedni piszą ze "hitboxy" są złe ,  serwis Moh pisze z kolei ze są dobre tylko broń n ma kopa i trzeba strzelać seriami.

Serwis g4g twierdzi ze głupotą w trybie HC brak Hud-a oraz brak informacji o zabiciu przeciwnika.

Interesuje mnie opinia gracza, który gra w gry z jakimś tam realizmem.

Czy uzbrojenie klas ma jakoś się do rzeczywistości? itd

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version