Różności > Hyde Park
MoH Warfighter!
BartBear_[PL]:
Nie czuję się jeszcze kompetentny (za mało przegranych minut), ale przecież już nie tylko ja gram w MoHa z tego Forum, tak więc recenzję należy rozszerzyć.
Z tego czego doświadczyłem, to faktycznie czasami zdarza się wypruć magazynek w gościa który potem krótką serią nas powala, ale czynników tego typu zachowania gry może być wiele. Zdarza się również bug odradzania poza mapą. Straszne wkurza mnie sposób łączenia się tylko przed rozgrywką w ustawienia taktyczne z kolegami, jak gracz wypadnie z gry i do niej wróci a jego slot został zajęty to przynajmniej ja nie widzę możliwości jak np w bf3 przejścia obu graczy do innej pustej sekcji, dopiero po zmianie mapy znowu są w parze.
Co do uzbrojenia, to tym bardziej sie nie wypowiem bo nie znam uzbrojenia wojsk specjalnych występujących w grze nacji. Podczas zdobywania doświadczenia odblokowują się zarówno następni żołnierze jednostek jak i broń, którą można wybierać w obrębie klasy, czyli np. szturmowiec GROMU może po uprzednim rzecz jasna odblokowaniu wybrać inny karabin szturmowy używany przez inne jednostki (w klasie szturmowca).
Natomiast co do rzeczywistości to przynajmniej jeżeli o nasz GROM chodzi to słyszałem pogłoskę, że tam to nie żołnierz dopasowuje się do regulaminowej broni, a broń zostaje dopasowana indywidualnie do żołnierza, tak więc możliwe że "na stanie" mają wymienione jakieś giwerki, ale jak maja ochotę to do dyspozycji otrzymują wszystkie zabawki świata... bo są tego warci 8)
csMKJP:
Zakończył się pierwszy sezon Walczących Narodów po premierze Medal of Honor Warfighter, w którym Polska zajęła dalekie 19. miejsce. Zwycięskim narodem okazał się być Izrael, natomiast 2 i 3 miejsce przypadły Ukrainie oraz Austrii. Wszystko na to wskazuję, że system rankingowy nie faworyzuje krajów z dużą ilością gracza, a wręcz przeciwnie - z małą liczbą oddanych playerów.
http://battlelog.medalofhonor.com/mohw/pl/nations/
Mati:
Do odblokowania nowe kamo - http://battlelog.medalofhonor.com/mohw/pl/forum/threadview/2832654490028248895/
Hornet:
Może ja się pokuszę o recenzję:
Mam przegrane już jakieś 7h i mogę potwierdzić, że hitboxy są fatalne - zdarza mi się wypluć cały magazynek 30-nabojowy (z czego ok. 15-20 powinno trafiać), a gościu odwraca się po chwili z zabija mnie mając jedyne 89 hp ze 100. :-X
Dodatkowo mam lagi (na pewno nie przez moje łącze), co mogę zaobserwować w pojedynkach 1-1. Wybiegam zazwyczaj na wroga, który już do mnie strzela. Dodam, że nie mam takich sytuacji w BF3, ani w jakiejkolwiek innej grze!
Co do arsenału mogę powiedzieć, że jest bardzo wąski - 3,4 bronie na klasę w innym kamuflażu dla danego narodu i z inną kolbą lub z tłumikiem bądź latarką... Co za tym idzie unlocki - kompletnie niezrozumiałe dla mnie. Brak odnośników, brak zadań, brak instrukcji, jedynie część można odblokować po zdobyciu iluś tam punktów.
Mapy: budowane na zasadzie labiryntów - pełno zaułków, ciasne przejścia i uliczki, które zachęcają do kampienia, a jak już jest przestrzeń to jest święto lasu i oba teamy stoją naprzeciw siebie i młócą co popadnie, zapominając o celach mapy. Ten kto chce przejąć flagę czy podłożyć bombę (w tym ja) kończy z kulką w głowie...
I na koniec o trybach:
- Hardcore - nie widać w nim, żadnego HUDa (poza mini-mapą, kiedy puści się samolocik) - brak informacji o jakichkolwiek punktach, kto kogo zabije. Dosłownie nic. Plus taki, że nie widać skąd dostałeś, gdzie jest zabójca twojego kumpla, życie się nie regeneruje. Czyli to co w BFie.
- Normal - po najechaniu na przeciwnika wyświetla się nick, zdrowie (m.in. przez drzewa i krzaki) co jest kompletnym nieporozumieniem ???. Żadnych plusów nie widzę (jak na każdym normalu w każdej innej grze ;))
W podsumowaniu mogę powiedzieć, że nie kupiłbym tej gry jeszcze raz. Jeśli ktoś chce kupować bardziej polecam BFa 3, który miażdży tego gnoita. Jedynie co nam pozostało to poczekać do kolejnych patchów(już jeden 1 gigowy wypuszczony ::))
Shock:
Ostrzegałem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version