Różności > Hyde Park
MoH Warfighter!
ShariK PL:
Ciulstwo jak nic
Siwy60:
Nic nowego fajerwerki i nic więcej.
Shock:
--- Quote from: gustavo on 11 July 2012, 15:28:07 ---Bardzo nie chciał bym wyjśc na hejtera innych gier czy fanatyka HoS ale mam niejasne wrażenie że jeśli ktoś RO2 określa jako nie realistyczną a unlocki za ujmujące grze grywalności (troszke dziwnie to brzmi :o) to nie powinien obiecywać sobie cudów po tym tytule.
--- End quote ---
Jasne. Tylko po RO:OST i zapowiedzi HOS spodziealiśmy się w miarę dobrej symulacji a dostaliśmy mix COD i RO.
W BF3 gramy bo lubimy się odchamić. I tak samo jest z Warfighter.
--- Quote from: Siwy60 on 11 July 2012, 20:27:16 ---Nic nowego fajerwerki i nic więcej.
--- End quote ---
Jak w 99% nowych grach obecnie.
csMKJP:
Co do filmiku to jak bym oglądał intro CoD-a, jak dla mnie duże podobieństwo akcji efektów, itd. .
Dla mnie nie ma znaczenia to że jest ona mało realna, nie odpowiada mi silnik Frostbite 2. Bardzo chętnie pograł bym w takich klimach na CryEngine 3.
[ Invalid YouTube link ]
BartBear_[PL]:
ech czemu skoro niby mają współpracowników z GROMu (?) to Polacy znowu mówią po polsku jak po japońsku? Co to kurde jak "RO.PL jakiegoś Radzia nie zorganizuje" czyli jak się niefachowcy wezmą do roboty i zrobią dobrze, to już "profesjonaliści" normalnie mówiącego naszego Krajana nie mogą do wokali znaleźć? :-\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version