Różności > Hyde Park

MoH Warfighter!

<< < (16/29) > >>

BartBear_[PL]:

--- Quote from: csMKJP on 14 December 2012, 09:38:36 ---
PS.:
Nie wiem dlaczego grasz wyłącznie zwiadowcą. Zabicie kogoś jest naprawdę trudne.

--- End quote ---

Bo nie ma większej "radochy" jak na pełnej prędkości zajść kampera-snajpera i władować mu 1/2 magazynka w bebechy. Nie cierpię gości którzy się wtopią w jakieś kamyczki i na zasadzie prawie exploitu eliminują przeciwnika z 1/3 mapy (mam nadzieję że o takich exploitach była mowa w poprawce), dodatkowo rzucanie min przeciwpiechotnych zaraz przed wroga który wpada do pomieszczenia też trochę wkurza, dlatego eliminacja "snajperów" jest moim "konikiem" tą właśnie klasą  8) O i pan w ciemnych okularach jest, tyle że wąsa brak  8) 8)

Maciej2801:

--- Quote from: BartBear_[PL] on 14 December 2012, 12:31:30 ---Bo nie ma większej "radochy" jak na pełnej prędkości zajść kampera-snajpera i władować mu 1/2 magazynka w bebechy. Nie cierpię gości którzy się wtopią w jakieś kamyczki i na zasadzie prawie exploitu eliminują przeciwnika z 1/3 mapy (mam nadzieję że o takich exploitach była mowa w poprawce), dodatkowo rzucanie min przeciwpiechotnych zaraz przed wroga który wpada do pomieszczenia też trochę wkurza, dlatego eliminacja "snajperów" jest moim "konikiem" tą właśnie klasą  8) O i pan w ciemnych okularach jest, tyle że wąsa brak  8) 8)

--- End quote ---
Najlepiej upokorzyć snajpera postrzelić go w nogę on się jorgnie ze stoisz za nim a potem headshoot z noża

BartBear_[PL]:

BartBear_[PL]:

BartBear_[PL]:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version