Różności > Hyde Park
WWIIONLINE
hubtus:
Grałem w obydwie gry wymienione powyżej (WOWP, War Thunder) i moim zdaniem WT jest dużo lepsze.
-W WT jest masa samolotów historycznych i to nie jakiś pseudo prototypów jak w WoT i WOWP.
- 5 frakcji(Japonia, Wielka Brytania, USA, Niemcy, ZSSR).
-dobrze oddany system uszkodzeń np. jeśli uszkodzą ci silnik będziesz odczuwał spadek mocy, a po pewnym czasie silnik kompletnie się wyłączy, uszkodzenia skrzydeł są odczuwalne w trakcie sterowania, możliwość zabicia pilota itd.
-Słabszym samolotem można łatwiej zestrzelić lepszy(liczą się bardziej umiejętności niż samolot, aczkolwiek to też zależy czym się leci), niż w WOWP
-Nie ma durnego systemu procentowego uszkodzeń.
-wbudowany Single-player z możliwością co-op.
-3 tryby gry w zależności od zaawansowania .
#Zręcznościowy(Nieskończoność amunicji i paliwa), łatwiejsze latanie, samoloty są troszke mocniejsze niż w trybach wymienionych poniżej, tyle żyć ile ma się samolotów wybranej frakcji, którą obecnie wybrało się do walki.
#Realizm(Ograniczona amunicja i paliwo, aby uzupełnić trzeba wrócić na lotnisko, Historyczne walki, czyli biorą w nich udział tylko 2 frakcje)
#Full Realizm(To co powyżej + widok tylko z kokpitu(w ten tryb bardzo mało grałem, więc się bardziej nie wypowiem))
-Przeciążenia,
Robi to doświadczone studio, które pracowało nad Wings of Prey, czyli ma doświadczenie w tego typu produkcjach. Taka przynajmniej jest moja opinia ;)
Mr.Victor (Eragon16):
Nom, coop-a samolotami jest nawet fajna.
Tyle, że gra raczej jeszcze nie jest dość popularna.
Grałem swego czasu w WoT-a i sądzę iż więcej jest szumu nad grą niż samego grania.
Ciekawe czy będzie tak jak w WoT, że po becie wszystkim bodajże skasują konta czy tam postęp w grze i od nowa :/
Pobor:
Skasowali,bo przecież na tym polega cała idea zarabiania na mikropłatnościach, zmuszasz kogoś do grania od nowa, znudzi mu się to kupi premium. Co w tym dziwnego, skoro to teoretycznie darmowa gra? Z resztą WoWP mi się nie podobał,ale może to winna,że ja marinista a nie lotnik ;)
Mr.Victor (Eragon16):
Wiesz oni najpierw betą zbierają dużo dużo ludzi zachęcając łatwiejszą rozgrywką a jak poczujesz się nie wiadomo jakim mistrzem to kasują konto albo element gry abyś miał motywację do ponownej gry i co lepsze kupienia dodatkowych opcji za pieniądze.
Podobnież te firmy co robiły np. WoW, LoL itp. to zatrudniają psychologów tak aby ci mniej więcej opracowali jak zachęcić graczy do gry.
Tu w ramach projektu pare wsumie moich rówieśników opowiadając o uzależnieniach od komputera i gier opowiada o sposobach zachęty graczy do gry.
ShariK PL:
--- Quote from: eragon16 on 13 March 2013, 20:10:02 ---Wiesz oni najpierw betą zbierają dużo dużo ludzi zachęcając łatwiejszą rozgrywką a jak poczujesz się nie wiadomo jakim mistrzem to kasują konto albo element gry abyś miał motywację do ponownej gry i co lepsze kupienia dodatkowych opcji za pieniądze.
--- End quote ---
Beta jest po to, by grę testować przed oficjalnym wypuszczeniem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version