Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
1st Armoured Division - Red Orchestra 1
ceza16:
Ta wywołuje dużo emocji na forum.
Mam działalność leczniczą. :D
żart
as w jakim ty klanie czy raczej mówisz o sparze z ro.pl?
as123as:
Na grę w klanie jestem za cienki, nikt mnie nie chce.
Cały czas namawiam Cię na grę z RO.pl, bo to jedyni ludzie z którymi pograsz bez stresu,
a nawet czegoś się nauczysz.
ufo_has_landed_!:
zagraj Eragon, ja dla dobra przyjemności wszystkich nie będę grał :>
BartBear_[PL]:
--- Quote from: as123as on 02 October 2012, 18:41:22 ---Na grę w klanie jestem za cienki, nikt mnie nie chce.
--- End quote ---
Niby nie, a jednak jesteś w 6PDP i jedną z odznak uzyskałeś celująco (dosłownie) ;D
Wy tu Dziadka na straty nie spisujcie, patrzcie jak wymiata na poligonie, niejeden z Was miałby większe niż On kłopoty z takimi zadaniami a tu proszę:
Ryszka:
Potwierdzam As robi niesamowitą karierę, ale składa się na to wiele lat treningu oraz hektolitry wypitego krupniku. Teraz kiedy dostał odznaki, będzie mógł połatać nimi dziury w wątrobie ;)
Edit 1: Obejrzałem film i stwierdzam że, Ryszka nigdy nikogo nie postrzelił. Za to granatem rozerwał nie raz ;)
A wracając do tematu ponawiam pytanie. Dlaczego Ceza ze swoim klanem nie uczestniczysz w FN? Piszesz kolejnego posta o rekrutacji a nikt Cię w akcji nawet nie widział. Skoro jesteś członkiem tej społeczności , to takie eventy jak FN powinny Cię interesować. Szczególnie że to polski serwer i większość graczy na nim też jest z naszego pięknego kraju. Spróbuj może wykazać się nie tylko w teorii, ale też w praktyce kiedy jest ku temu okazja. Następna pewnie nadarzy się niedługo.
Edit2 : Gości z 7th na ostatnim FightNighcie widziałem kilku jak nie kilkunastu. A polityki 1st Armoured Division w tym momencie nie rozumiem. Skoro już zawracasz kolejny raz ludziom na tym forum głowę , to ustosunkuj się jakoś do mojego pytania i odpowiedz na nie. W przeciwnym razie fala szyderstw ruszy, a ja będę gnał na jej początku.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version