Potwierdzam As robi niesamowitą karierę, ale składa się na to wiele lat treningu oraz hektolitry wypitego krupniku. Teraz kiedy dostał odznaki, będzie mógł połatać nimi dziury w wątrobie
Edit 1: Obejrzałem film i stwierdzam że, Ryszka nigdy nikogo nie postrzelił. Za to granatem rozerwał nie raz
A wracając do tematu ponawiam pytanie.
Dlaczego Ceza ze swoim klanem nie uczestniczysz w FN? Piszesz kolejnego posta o rekrutacji a nikt Cię w akcji nawet nie widział. Skoro jesteś członkiem tej społeczności , to takie eventy jak FN powinny Cię interesować. Szczególnie że to polski serwer i większość graczy na nim też jest z naszego pięknego kraju. Spróbuj może wykazać się nie tylko w teorii, ale też w praktyce kiedy jest ku temu okazja. Następna pewnie nadarzy się niedługo.
Edit2 : Gości z 7th na ostatnim FightNighcie widziałem kilku jak nie kilkunastu. A polityki 1st Armoured Division w tym momencie nie rozumiem. Skoro już zawracasz kolejny raz ludziom na tym forum głowę , to ustosunkuj się jakoś do mojego pytania i odpowiedz na nie. W przeciwnym razie fala szyderstw ruszy, a ja będę gnał na jej początku.