Witam serdecznie. Wstawiam filmik z wczorajszego Fight Night'a widzianego oczami klanu 7th
Nagrywałem 4h eventu tak więc prawdopodobnie zrobię z tego 3 filmy po ok. 30 minut.
Obecnie gotowy jest pierwszy z nich. Chętnych zapraszam do oglądania
http://www.youtube.com/watch?v=AzAuEoNmfcU&feature=youtu.be
Pozdrawiam
No nareszcie ktoś podjął naszą inicjatywę! Brawo
Widzę, że masz zdrowie publikując tutaj całość spotkania, ja z racji trzymania się formy jednego filmu muszę wybierać w miarę fajne kąski i to tylko z perspektywy mojej osoby, to całe szczęście w godzinie się mieszczę. Jak wrzucisz całość to dodam te części w informacji na głównej.
P.S. #1
Serwer fizycznie stoi we Francji, więc nie jest polski, ale jak macie takie połączenie do Chin to tylko pozazdrościć
Data-traffic w tej grze szaleje, coś tam Ramm przy tym kiedyś kombinował, ale to było dla max 32 graczy, powyżej tej liczby zaczynają się NA POCZĄTKU mapy dziwne odczyty (podczas wyskakujących połączeń w dużej ilości) i miernik ping może wariować, z tym że z czasem się stabilizuje. Czy jest to prawdziwy ping czy taka wariacja, to zależy od gracza. Ogólnie w zależności od trasy pakietów połączenie z tym serwerem REALNIE waha się między 60-90 i nie pytajcie mnie od czego to zależy.
Jedyną porażką był koenigzplatz i też nie wiem czemu, bo maszyna poddawana była większym stresom i pracowała stabilnie, a to przecież nawet nie prawdziwa czołgówka, tak więc nie można tego zwalić na to, tym bardziej, że jak był Arad RF5 i graczy 48-50 to ping skoczył właśnie do ok 90 (oczywiście ludziom z naszej części Europy).
P.S. #2
To że polujecie na naszego "Dziadka" Asa to się nie dziwię, bo ze swoją maszynką sieje postrach, śmierć i zniszczenie, ale na mnie "imiennie" też polujecie? Co to "Sezon na Misia" 4?
Następnym razem będę biegać jeszcze gdzieś indziej, skoro mogę w ten sposób odciągnąć część przeciwników, żeby mój zespół mógł wykonać zadanie