ROZUMNY !!! uspokój się, opanuj, prosimy ! Chodzi nam tylko o to, że ślepe realizowanie regulaminu nie jest dobre dla forum gdzie 90% tematów po dwóch postach schodzi na offtopy. Moje i Ryszki "szpilki" w Twoim kierunku miały charakter żartobliwy, jeśli odniosłeś inne wrażenie to przykro nam. Znamy się wszyscy od dawna i na pewno nie jest naszym zamiarem Cię obrażać, obrzucać mięsem itp... Objąłeś funkcję forumowego żandarma, chwała Ci za to, nam się nie chciało i nie chce, ale prosimy, nie traktuj litery "prawa" czyli regulaminu jak Biblii
Mam wrażenie, że to był lekki falstart, więc proponuję abyśmy się
ODBRAZILI, bo jest to kompletnie bez sensu, a TY ROZUMNY, troszkę luzu i będzie okey ! Więcej na ten temat się nie wypowiadam chyba, że sam go jeszcze pociągniesz.
PS: a ten WIELKI ELEKTRONIK na prawdę pasował by CI na awatara (od kiedy jesteś ŻW)
i to nie jest żadna podpucha, szpila czy cokolwiek, po prostu dla zabawy. Ujęcie fajne
PS2: nie wiem jak inni ale mnie jest zupełnie obojętne kto jest ŻW na forum więc na pewno nie mam nic przeciw Twojej osobie na tym miejscu. Staraj się tylko wyważyć swoje decyzje, bo to forum już od dawna jest o wszystkim w każdym poście... nie wiem czy warto i jest sens robić niepotrzebny zamęt. Poza tym, Krzyż na drogę jak to powiedział Bart i powodzenia !
Ryszka - posta z elektronikiem usunąłem ja sam w obawie że Wielki Brat będąc w złym humorze i tak go usunie
! Cóż każdy ma inne poczucie humoru - rozumiem. Dla mnie to było zabawne i nikogo nie miałem zamiaru obrażać.
pzdr