Różności > Hyde Park

Rozumny(PL) modem - apokalipsa czy nowa epoka?

(1/4) > >>

Ryszka:
O Rozum został adminem, chyba ktoś stracił rozum. Pewnie niedługo wylecę ze stronki ;)

edit : też chciałem na zielono napisać a wyszło jak wyszło.

Wątek wydzielony z tematu "FajtNajty z RO.PL?"
Rozumny(PL)

Pobor:
Co do Rozumnego,wszyscy rozumiemy Twoje zaangażowanie,ale bez przesady "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu..."
Jakby się czepiać każdego offtopu to połowę postów tego forum trzeba by było przestawić do innych wątków.

P.S Żeby nie było,ze offtop to się spytam,za tydzień co gramy?

Rozumny(PL):

--- Quote from: Ryszka on 27 October 2012, 23:22:39 ---O Rozum został adminem, chyba ktoś stracił rozum. Pewnie niedługo wylecę ze stronki ;)

edit : też chciałem na zielono napisać a wyszło jak wyszło.

--- End quote ---

Jestem tylko moderatorem kolego Ryszko, a to zupełnie co innego niż administrator. Nie widzę dlaczego miałbyś wylecieć - kolorowe literki nie są zabronione. Chyba że służą za podszywanie się pod admina/moda. Swój komentarz do twojej wiadomości napisałem na zielono żeby było wiadomo co jest moją ingerencją (moderatora), jak się zresztą powszechnie przyjęło na forach dyskusyjnych.

--- Quote from: pobor on 27 October 2012, 23:33:34 ---Co do Rozumnego,wszyscy rozumiemy Twoje zaangażowanie,ale bez przesady "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu..."
Jakby się czepiać każdego offtopu to połowę postów tego forum trzeba by było przestawić do innych wątków.

--- End quote ---

Z dwojga złego lepsza regulaminowa nadgorliwość, niż anarchia.

Pobor:
Nie no to życzę z całego serca powodzenia,to forum nigdy nie było stricte o RO 2. Każdy temat tu schodzi na offtop,KAŻDY. Jeśli chcesz to porozdzielaj tematy na te na temat i te nie na temat,idę o zakład,że forum niemal zamrze. Czymże były by te dyskusje bez ciętych,nie do końca na temat ripost Asa czy Ryszki. Czy mielibyśmy taki ubaw z Cezy gdybyśmy trzymali się regulaminu (patrz pkt.1 regulaminu dla Adminów) ?  Jeżeli przejrzelibyśmy regulamin,to okazałoby się,ze idea wątku "liczymy do tysiąca graficznie" to nic innego jak tzw. "nabijanie postów",wymienione w powyższym regulaminie. Sam widzisz...

Zeiss_PL:
Szkoda tylko że ta cała dyskusja  jest pokłosiem gratulacji i komentarza co do mojej tysięcznej godzinki w RO1 ale co tam "raz się żyje potem się już tylko straszy jak mawiał mój św. pamięci dziadek"

Pozdrawiam wszystkich i wyluzujcie ....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version