Różności > Hyde Park
Rozumny(PL) modem - apokalipsa czy nowa epoka?
as123as:
Drogi Dawidzie temat Twego postu wprowadził mnie w ogromną konsternację.
"Rozumny(PL) modem" zrozumiałem pierwotnie, że kolega Rozumny jest teraz modem'em czyli modulatorem- demodulatorem,
a on jest po prostu moderatorem, kamień spadł mi z serca.
Rozumny, to nie na temat, czyń kacie swoją powinność.
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: as123as on 28 October 2012, 02:59:08 ---"Rozumny(PL) modem" zrozumiałem pierwotnie, że kolega Rozumny jest teraz modem'em czyli modulatorem- demodulatorem,
--- End quote ---
Ja z kolei myślałem, że zmienił LAN na modem i będzie teraz grał przez 0202122 ppp :) z takim lagiem byłby nie do trafienia !
Rozumny(PL):
As123as jak zaznaczyłem w pierwszej wiadomości - wątek został wydzielony z innego tematu, tym samym nowy zawierający wyciętą treść musiał otrzymać inną nazwę, którą nadałem akurat ja.
Zrobiłem to także z myślą że ktoś mógłby mieć zastrzeżenia co do mojej działalności jako moderatora. Gdyby były sensowne, a co najważniejsze prawdziwe, niepożądane u osób pełniących funkcję moderatora, to raczej nie umkną administratorowi. Do którego zresztą użytkownicy powinni (poprzez "Meldunki do sztabu" się zgłaszać w razie zastrzeżeń co do jego podwładnych.
Asie proszę nie mówić moderatorowi jakie ma obowiązki, twoja wypowiedź jest związana z tematem, więc nie podpuszczaj.
Pozdrawiam
BartBear_[PL]:
INTERWENCJA ADMINISTRACYJNA
Drodzy Forumowicze a właściwie w przewadze (i) Koledzy z Mumbla:
* Po odejściu Moderatora Shock'a został utworzony wątek specjalny o naborze na stanowisko Moderatora(ów)
* Wasze (teraz odnosi się to również do WSZYSTKICH Forumowiczów) zainteresowanie owym tematem było zerowe [czytaj: mieliście na to wy_kropkowane(autocenzura) :P] pomimo że owa funkcja jest bardzo potrzebna a dotychczasowych Moderatorów chyba wywieziono na Fraydayową Kamczatkę...
* Po długim, długim a nawet za długim czasie zgłosił się ochotnik. Jeden...i tylko jeden, któremu najpierw "otworzyłem oczy" na to co go tu czeka, bo na pewno nie splendor 8)
* Pomimo prób delikatnego "odstraszania" Kandydat się nie ugiął, tak więc dając przysłowiowy "krzyż na drogę" zaprzysiągłem go jako jak to określają Jankesi "Deputy"
* KAŻDY (spełniający warunki rekrutacji) mógł, a kto chciał? NIKT!! - tak więc sami sobie jesteście "winni"
* Jak już zostało to napisane wcześniej - Dyskusje o pracy Administratorów/Moderatorów prowadzimy w miejscu do tego przeznaczonym, tam również składamy skargi/wnioski
* Regulamin czy to się komuś podoba czy nie: istniał, istnieje i będzie istniał w takiej czy innej formie
* Moderator został powołany aby w/w Regulamin był przestrzegany, wszelkie odstępstwa od tego zadania i nadużywanie władzy nie są dopuszczane, tak więc bez obaw - macie konstruktywną krytykę; czujecie się pokrzywdzeni(?) - ZGŁASZAĆ to w odpowiedniej sekcji Forum
Dziękuję za uwagę.
Ryszka:
INTERWENCJA ADMINISTRACYJNA przeszkodziła w życiu forum . A dlaczego:
- jaja by były przez dwa tygodnie z Rozuma , ale on się nie obrazi bo ma klasę a nawet licencjat.
- po drugie to samo co wyżej
- a po trzecie dwa posty niżej
- po czwarte nic się nie stało i dalej jest fajnie a może nawet fajniej ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version