Author Topic: 50 mln złotych w lotto  (Read 18648 times)

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Odp: 50 mln złotych w lotto
« Reply #15 on: 07 November 2012, 19:38:28 »
Ja z nudy  :P (ale w sumie kto bogatemu zakaże wydawania pieniędzy na co i kogo chce, np. cieci, jak to było marzenie dzieciństwa  ;) )

kazmirzk

• Guest
« Reply #16 on: 07 November 2012, 21:19:48 »
Czepiasz sie z czystego hejtu czy z nudy ? Pomylić się nie można ?

Z racji tego, że cię nie lubię (lub jak wolisz "hejtuję cię", co moim zdaniem jest infantylną próbą spolszczenia wyrazu pochodzenia obcego) oraz z faktu, że wielokrotnie widziałem twoje próby internetowego wywyższania się nad niektórymi użytkownikami, postanowiłem cię lekko "utemperować".

Pomylić się oczywiście można, ale moim zdaniem tylko nadęty bufon nie potrafi z pokorą przyjąć faktu, iż znalazła się osoba, która "śmie" bufona poprawić. Jeśli zasadnie wytknie Ci ktoś dany błąd, to moim zdaniem, powinieneś zachować uwagi na przyszłość i w miarę możliwości poprawić swoją wypowiedź.

Zresztą jeżeli ktoś nigdy nie zrobił błędu interpunkcjnego bądź wcisnął inny klawisz i tego nie zauważył... cóż - gratulację.

Jeśli kierujesz ten sarkazm w moją stronę, to bez żadnego skrępowania przyznam, że popełniam błędy ortograficzne. Ale gdy nie jestem pewien jak się dany wyraz pisze, to staram się korzystać ze słownika ortograficznego (polecam). No ale jeśli już palnę gafę to chowam ogon pod siebie i poprawiam wcześniejszą wypowiedź, a nie oburzam się na użytkownika, który słusznie wytknął mój błąd.

Polonistą z wykształcenia nie jestem.

Chcesz przez to powiedzieć, że tylko poloniści mają obowiązek stosowania zasad poprawnej pisowni? Po to cię w szkole uczyli czytać i pisać byś mógł swój język ojczysty kultywować. Jeśli każdy by wychodził z twojego założenia ("język polski jest dla polonistów"), to byśmy nadal palili czarownice na stosach ogłupiani przez kościół katolicki, który właśnie za sprawą znajomości sztuki czytania i pisania mógł kontrolować ciemną masę.

BRAT_MIH

• Guest
« Reply #17 on: 07 November 2012, 23:14:59 »
Daj spokój ma piękne marzenie :)

Shock

• Guest
« Reply #18 on: 07 November 2012, 23:22:39 »
wielokrotnie widziałem twoje próby internetowego wywyższania się nad niektórymi użytkownikami

WIDZIAŁEŚ moje próby wywyższania się w internecie ? To jesteś jedyny. Zresztą daleko mi do tego. Bo niby na jakiej zasadzie miałbym się wywyższać ? Mam lepszą wersję Steam czy coś.

Z racji tego, że cię nie lubię

Jak wolisz, szkoda, że nie mogę powiedzieć tego samego o Tobie, bo Cię po prostu nie znam.

Pomylić się oczywiście można, ale moim zdaniem tylko nadęty bufon nie potrafi z pokorą przyjąć faktu, iż znalazła się osoba, która "śmie" bufona poprawić. Jeśli zasadnie wytknie Ci ktoś dany błąd, to moim zdaniem, powinieneś zachować uwagi na przyszłość i w miarę możliwości poprawić swoją wypowiedź.

Nadęty bufon hmm... daleko mi do tego, Może wejdź na Mumbla i posiedź tam trochę.

Jeśli kierujesz ten sarkazm w moją stronę, to bez żadnego skrępowania przyznam, że popełniam błędy ortograficzne. Ale gdy nie jestem pewien jak się dany wyraz pisze, to staram się korzystać ze słownika ortograficznego (polecam). No ale jeśli już palnę gafę to chowam ogon pod siebie i poprawiam wcześniejszą wypowiedź, a nie oburzam się na użytkownika, który słusznie wytknął mój błąd.

Nie oburzyłem się, napisałem co myślę, a błedy zauważyłem. Tylko jest jeden problem, bo jak sam napisałeś:
Z racji tego, że cię nie lubię

Nie poprawiaj mnie proszę, bo zawsze będzie to podyktowane zdaniem powyżej. Więc jest bez sensu.

Chcesz przez to powiedzieć, że tylko poloniści mają obowiązek stosowania zasad poprawnej pisowni? Po to cię w szkole uczyli czytać i pisać byś mógł swój język ojczysty kultywować. Jeśli każdy by wychodził z twojego założenia ("język polski jest dla polonistów"), to byśmy nadal palili czarownice na stosach ogłupiani przez kościół katolicki, który właśnie za sprawą znajomości sztuki czytania i pisania mógł kontrolować ciemną masę.

Chcę przez to powiedzieć, że nie twój interes czego mnie uczyli i co mam kultywować. Moje założenie było czystą przenośnią. Nie zrozumiałeś lub nie chcesz zrozumieć. Trudno. Nie wiem czy byśmy... bo nie wróżę, a KK nie toleruję.

Zresztą sam nie wiem po co to piszę, może z nudów. Bo szczerze opinie internetowe ludzi którzy mnie nie znają gó*** mnie obchodzą.

Także trzymaj się i mam nadzieję że jak mnie poznasz to zmienisz zdanie.

Offline Zeiss_PL

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +18/-0
    • View Profile
« Reply #19 on: 08 November 2012, 16:37:11 »
No kurcze, ale się porobiło!!!!
Ze zwykłego przejęzyczenia .
Ja pisząc te słowa będę musiał chyba niedługo oddać tekst do korekty  czy cuś ,żeby nikt mnie nie obsmarował na forum...
Ja też Kazmirk nie znam Cię osobiście ale czy czasami to nie Ty ?! :

Na koniec dodam że znam Shocka i na pewno nie jest żadnym nadętym bufonem itp. itd. (aż żal powtarzać)

Pozdrawiam.
Szable do boju lance w dłoń,bolszewika goń,goń goń!!