Różności > Hyde Park
Hidden & Dangerous 2
Maciej2801:
Grywa ktoś z was panowie czasem w ta perełkę czy to w singlu czy to w multi ? i jak sądzicie powstanie 3 cześć ?
[załącznik usunięty przez administratora]
Shock:
Mam wszystkie części, Zeiss chyba też. Ale w multi już lata nie grałem.
Mati:
HD2 to moja miłość. Ile ja się w to nagrałem po sieci w czasach gdy ta gra miała swoje czasy świetności. Teraz w multi grywam rzadko, ale singla odpalam regularnie. Niesamowity klimat - zwłaszcza pierwsze misje.
HD3 nie powstanie. Tak samo jak nie powstanie obiecany przez deweloperów upragniony patch 1.13. Poza tym kto by to miał robić? Spora część ekipy, która pracowała nad obiema częściami poszła w swoją stronę. A 2k Czech ma swoją robotę - Mafię 3.
Zeiss_PL:
Potwierdzam! Mam tą grę ,w sieci grałem tylko na próbę,przestraszyły mnie wtedy lagi i błędy na serwerach a szalało już Call of Duty i nie było czasu na wszystko ,ale singleplayer -super!,
Przeszedłem kilka razy ,syn też jest fanem tej serii , gdyby powstała 3 to na pewno zawitałaby u mnie na kompie!
Maciej2801:
--- Quote from: Mati on 12 November 2012, 15:03:33 ---HD3 nie powstanie. Tak samo jak nie powstanie obiecany przez deweloperów upragniony patch 1.13. Poza tym kto by to miał robić? Spora część ekipy, która pracowała nad obiema częściami poszła w swoją stronę. A 2k Czech ma swoją robotę - Mafię 3.
--- End quote ---
I to boli 3 na silniku z Mafii 2 to by było to. Chociaż ostatnio na 2K Czech były oferty pracy dla ludzi i nie wiadomo czy chodzi o Mafię 3.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version