Jest jeszcze jeden problem, oczywiście ja cały czas szporuje na ten system 64 bitowy, lecz tak się składa że mój kumpel ma system 64 bitowy, mój komputer był tak jakby "wzorowany" na niego, oczywiście mój był składany i wyszło taniej, więc zdarzały się problemy z zasilaczem, ale, do rzeczy:
Poprosiłem go, aby zainstalował steam i Red Orchestrę na jego komputerze, aby sprawdzić czy problem będzie się pojawiał, nie musieliśmy tego robić, już wiedzieliśmy że coś pójdzie nie tak, ma on bardzo "obszerną" kolekcję gier, w jej skład wchodzi trylogia gry Brothers in Arms, jedna z jej części, chyba Hell's Highway (Przepraszam jeśli źle to napisałem, ale język Angielski to nie jest mój przepis do szczęścia...) Okazało się, że też chodzi na Silniku Unreal3, (też przepraszam za jakiekolwiek błędy.) więc też ją zainstalowaliśmy, na komputerze kumpla, podczas gry w RO zużycie CPU wykazało 80%, w BIA już 90%, może tu chodzi o sterowniki NVIDIA, nie mam już pojęcia, kompletnie się na tym nie znam, ale u mnie już można spokojnie grać, mam komputer po formacie, po poprzednim właścicielu, mam go luźno postawionego, podczas gry w RO się bardzo przegrzewał, jakoś można grać, pół godzinki, nawet godzinę i żadne błędy się nie pojawiają, więc na razie jest dobrze.
Pozdrawiam.