Witam, zaczynając chciałbym podziękować każdemu kto będzie w stanie mi pomóc, jestem wielkim fanem tej gry i dużo nad nią czasu spędziłem.
Do rzeczy. Kupiłem grę Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad parę dni temu. Mam problem ale nie wiem do kogo się zwrócić...
Tak więc. Podczas gry gra zaczyna powoli się zacinać, przerywać, a komputer strasznie głośno zgrzyta, nie mam pojęcia co się dzieje, sprawdzałem co się dało, Przeinstalowywałem, odinstalowywałem grę, Steam, ale nic nie pomogło.
Potem zaczyna się dziać coś grubszego, gdy sprawdzam zużycie CPU w komputerze, wygląda to tak...:
http://imageshack.us/photo/my-images/692/beztytuuopd.png/Mam nadzieję że wszystko będzie widać.
Dobra, gdy zaczynam grę, oczywiście gram przez parę minut normalnie, bez żadnych zgrzytów itp, itd. Gdy gra zaczyna zacinać się i przerywać. Nie jestem jakimś informatykiem, ale pierwsze co robię to sprawdzam właśnie te zużycie CPU, które dalej pozostaje w tej samej formie jak w zdjęciu które zamieściłem powyżej.
Po krótkiej chwili grę wywala, zostaje tylko czarny ekran i raport. APPCRASH. Jedyne co rzuciło mi się tam w oczy to błąd pliku: KERNELBASE.DLL
(Jeśli dam radę to postaram się dołączyć zdjęcie, ale w tej chwili nie mam na to czasu.)
Darowałem sobie na razie, ale myślę że pomożecie mi rozwikłać ten problem, jeszcze raz dziękuje.