Różności > Hyde Park

Red Orchestra 1 vs 2 - którą wybrać?

<< < (2/3) > >>

Ryszka:
Jeżeli chodzi o atencję,(kurcze wiem tylko co to jest potencja) to pewnie wielu z nas tu na forum  posiada dwie dziewuchy w łóżku, starszą i młodszą ;)

RoXaR77:
Twój kolega musi odpowiedzieć sobie na bardzo ważne pytanie. Czy woli grę z narzuconym bardzo dużym poziomem realizmu czy grę podpier****jącą kal of diuti.

Zyrek07:
Chce grać w produkcję która cieszy się większą ilością graczy; taką w której nie trudno znaleźć pełne serwery do wspólnej rozgrywki.
To jest normalne, że mam 15 serwerów w wyszukiwarce, do tego z 8 z nich jest pustych?

hubtus:
W RO2 na pewno znajdziesz pełne serwery 64 slotowe, więc jeśli chcesz pograć w większej grupie graczy to wybierz w dwójkę. Co do RO1 to nie będę się wypowiadał, gdyż niewiele grałem w tą cześć i z pewnością są tu użytkownicy, którzy mają więcej do powiedzenia o jedynce. ;)

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: Zyrek07 on 08 December 2012, 09:29:19 ---To jest normalne, że mam 15 serwerów w wyszukiwarce, do tego z 8 z nich jest pustych?

--- End quote ---

tak to jest normalne w RO. Nie wiem jak w innych grach. W RO Ost w jej złotych latach, serwerów na liście było grubo ponad setkę, a pełnych może 6-10. W tej chwili podoba sytuacja jest w RO-HoS. Masz tam na liście ponad setkę serwerów (rankingowe, nierankingowe, action, realism, classic,custom itp itd), z czego pełnych ludzi jest kilka. W RO Ost w tej chwili jest kilkanaście serwerów na liście, z czego dwa-trzy pełne (w tym jeden tylko czołgowy i jeden z jedną mapą 24/7). Według mnie obie gry zasługują na to by w nie grać. Są różne od siebie w wielu szczegółach jednak wg mnie obie są bardzo dobre. Ja gram codziennie trochę w 1 i trochę w 2. Poza tym RO Ost ma sporo modów, dla których nasza brać forumowa organizuje co tydzień fight nighty :) zapraszamy :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version