Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
Szukam klanu/ludzi do wspólnej gry RO2
BartoszN.:
Eragon Eragon Eragon to nie jest klan tylko mała przyjacielska grupka, a ty jesteś małym dzieckiem z dużymi ambicjami. Poza tym odszedłem z twojego klanu bo dałeś za dużo władzy Diagramowi. A i jeszcze jedno nie biegam po klanach tylko zapraszam dobrych przyjaciół. Mao miał racje po prostu boisz się konkurencji.
ufo_has_landed_!:
dajcie spokój chłopcy bo wyglądacie tak :
BartoszN.:
W sumie Ufo masz racje :D, nie będę się sprzeczał z jakimś dzieckiem.
BRAT_MIH:
Cezary jak widzę to więcej gra w GTA San Andreas jak ro RO2 :) Trzy godziny w dwa tygodnie - to chyba ludzie, ale graja sami :)
hubtus:
W sumie na forum zarejestrowany jestem dość długo, choć niewiele się udzielam, ale akurat też zagrałbym w jakiejś większej lub mniejszej grupie,więc może odezwę się do kogoś poprzez forum lub steam. Sam próbowałem stworzyć taką grupkę znajomych do RO2, ale rozpadła się w 2 tygodnie :-\ . Poza tym Eragon16 komunikator i forum nie jest najważniejszą rzeczą, liczą się przede wszystkim ludzie. Znalezienie Tsa nie jest trudne. Szkoda, że Fight Night nie są też organizowane na RO2 :(, bo na taki z chęcią bym wpadł :)
@BRAT_MIH, Wasz Ts jest dostępny tylko dla klanowiczów, czy zwykli gracze też mogą wejść i posiedzieć na nim gdy graja na jednym z waszych serwerów?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version