Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
Szukam klanu/ludzi do wspólnej gry RO2
BRAT_MIH:
Hubtus TS jest bez hasła ogólnodostępny. Każdy może wejść, pogadać, wspólnie pograć. Jest pokój RO gdzie gadają po angielsku, jest pokój Polish Speakers, gdzie gadamy po polsku (głównie gramy w RO). Gracze - Polacy to Mord (szef wszystkich szefów), Erka1, Ness44, Sledz007, RobertSledz, Dzik, SlavecOne, Mixer, sakoTRG, Viper i ja. Chyba nikogo nie pominąłem. Na stronie możesz podejrzeć czy jest ktoś na TS. Jak wbijasz na TS to pierwszy jest ogólny angielskojęzyczny powiedz chociaż "hi" bo Angole się skarżą, że ludzie włażą bez przywitania i wyłażą zaraz :) Ale oni łupią w CODa :)
Aha i jak jesteśmy w większości to gramy na classicu :) Kiedyś jeden kolega wszedł i do pól godziny zajarzył, że my na innym serwie i dlatego w ogóle nie rozumiał o czym gadamy :)
hubtus:
W takim razie pewnie kiedyś wpadnę. Ja akurat gram częściej na waszym drugim serwerze, ale co tam ;)
ceza16:
--- Quote from: hubtus on 05 January 2013, 16:33:36 ---Poza tym Eragon16 komunikator i forum nie jest najważniejszą rzeczą, liczą się przede wszystkim ludzie.
--- End quote ---
Wiem, że komunikator i forum nie najważniejsze, ale zapewniają konfort bycia w klanie.
--- Quote from: BRAT_MIH on 05 January 2013, 12:45:25 ---Cezary jak widzę to więcej gra w GTA San Andreas jak ro RO2 :) Trzy godziny w dwa tygodnie - to chyba ludzie, ale graja sami :)
--- End quote ---
To prawda zasuwam teraz w GTA: SA lecz to z powodu że mam jakieś dziwne błędy w Red Orchestra 2.
--- Quote from: BartoszN. on 05 January 2013, 12:39:33 ---W sumie Ufo masz racje :D, nie będę się sprzeczał z jakimś dzieckiem.
--- End quote ---
A oświeć mnie ile ty masz lat że uciekasz z klanu tworzysz swój 5 osobowy co nikt nie gra.
A moi klanowicze zgłosili mi że namawiasz ich do przejścia do swojej "drużyny".
Ale ja ostrzegłem ich parę dni temu.
--- Quote from: hubtus on 05 January 2013, 16:33:36 ---Szkoda, że Fight Night nie są też organizowane na RO2 :(, bo na taki z chęcią bym wpadł :)
--- End quote ---
Jestem takiego samego zdania, bo w Red Orchestra 1 ja już nie gram a jak widziałem ze screenów PrzemoPL to na FN w DH to tłumów nie było.
PrzemoPL:
--- Quote from: eragon16 on 06 January 2013, 06:25:58 ---Jestem takiego samego zdania, bo w Red Orchestra 1 ja już nie gram a jak widziałem ze screenów PrzemoPL to na FN w DH to tłumów nie było.
--- End quote ---
Akurat mój screen nie jest adekwatny do tego ile osób było na FN, bo to było z tej mapy na której jakoś mi nawet szło.
Koller:
dawno mnie tu nie było, ale niezłe FajtDeje tu odchodzą:)...albo mi się wydaje albo średnia wieku spada na łeb, za niedługo zamiast o RO to będziemy czytać z jakich przedmiotów gimnazjalnych jest Ceza zagrożony:(...
ktoś wyżej wspomniał o FN ale w RO2 - może ktoś się podejmie tego ? Ja bym chętnie pograł z samymi polakami.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version