oj Ceza, Ceza... na prawdę czasem mam wrażenie, że żyjesz w innym świecie. Ty podobno masz klan, więc powinieneś wiedzieć wszystko o tej grze
podam Ci powody najważniejsze:
1. W RO1 była liga - ROLadder, bardzo popularna swego czasu i chyba nikt nie zaprzeczy kiedy powiem, że elitarna. lamerów tam nie było bo szybko dostawali baty i uciekali płakać w kąt
Liga chciała kontynuować swoją działalność w RO2 jednak konflikt z TWI które ogólnie mówiąc miało w d..pie uwagi i prośby graczy doprowadził do jej likwidacji.
2. Gra była i nadal niestety jest zbugowana do tego stopnia, że uniemożliwia to jakąkolwiek uczciwą rozgrywkę klanową.
3. w związku z powodem nr.2 nie ma klanów które grają aktywnie w RO2. Ta cała ekipa która lata po serwerach z tagami klanowymi to takie klany jak twój - pięciu członków którzy częściej grają w CS, CoD i GTA niż RO
4. Od roku trwa budowa ligi firmowanej przez TWI - TWI Ladder. Na stronie głównej TWI jest odnośnik do ligi, zablokowany hasłem. O samej lidze na razie wiadomo tyle, że jest "WIP".
5. ze względu na powód 2 w RO2 nie gra prawie w ogóle "stara gwardia" czyli ludzie którzy mogliby cokolwiek wnieść do sceny klanowej
podałem ważniejsze, a jest ich wystarczająco dużo aby sensu tworzenia ligi jak na razie nie było. Jeśli mam być szczery to raczej nie sądzę aby ta gra kiedykolwiek miała jakąkolwiek sensowną ligę.