Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
Funwar
BartBear_[PL]:
Ryszka, to mam prośbę, bo Ty częściej w tygodniu na Mumblu jesteś, żebyś poinformował ewentualnych potencjalnych klientów o wydarzeniu, no i żeby wypowiedzieli się tutaj, czy dadzą radę. Sądzę że i tak od 21-szej będzie IF, chodzi o to czy będą mieli chęci na wcześniejszą grę w RO (?) czy jakiegoś moda, bo tego w sumie nie sprecyzowali (śmy)?
RoXaR77:
Proponuję czystą RO, gdyż 4/5 naszego składu nie posiada zainstalowanych modów, niektórzy w nie nigdy nie grali lub im nie działają. Jeśli by doszło do kolejnego spotkania to chętnie na jakimś modzie zagralibyśmy po przeklasyfikowaniu się z czystej RO na jakiegoś moda.
Tymczasem jesteśmy przygotowani do gry na wyżej wspominanej czystej RO.
Jeśli nie będziecie mieć składu do gry na tą sobotę to rozgrywkę można zawsze przełożyć.
Póki co to na razie obserwujmy rozwój sytuacji!
Zeiss_PL:
Sobota? Zgłaszam swoją obecność ,akurat mam przerwę w ciężkiej zakażnej chorobie zwanej nartami :).
Od 18-stej /19 mam czas potem w zależności od okoliczności, frekwencji itp. , RO lub IF.
RoXaR77:
To jak towarzysze, będzie coś dzisiaj czy nie?
BartBear_[PL]:
Sam nie wiem, w sumie "na piśmie" tylko jedna deklaracja tutaj. Poza tym jakie mapy (nawet tego nie wybraliśmy)?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version