ZAL MI WAS !
To ja próbuje zorganizowac ten mecz,ale chyba juz po zawodach,Pip21 sie uparł,zeby wkleic tez tu ogłoszenie bo o innych graczy chodzi np
tych spoza granic pl. a poza tym tym z aktywistami?z tego...ekhm..forum i tej strony i tak nikt nie chce grac.
Ale najpierw mial Eragon wkleic posta na TWI.
Połaczyc siły próbowalem ja ,a czemu nie?
[40-1]MORD
Senior Member
Can you define who would play? Only UK citizens? Would non UK clan members of 40-1 be allowed to participate?
Ale cóż jesli lider nie rozumie podstaw dzialan i wynikajacych zasadz forum TWI spolecznosci RO 2
LIDER 1st udal sie na spalone dla niego ro .pl nic dobrego z tego nie mogo wyjsc specjalnie ci dalem
niby porade barta i nie zapraszalem do dow.teamu polska20:53 - BartBear_[PL]: Mozesz nawet zrobic newsa na glównej, tylko mi o tym potem napisz, zebym przyklepal do publikacji
20:53 - [1st]Diagram.pl: Swiezy ato barwy chodzi niemam takiego talenty grafika
20:53 - BartBear_[PL]: bo sie nie wyswietla niestety jak ktos robi projekt newsa
20:53 - BartBear_[PL]: a codziennie nie sprrawdzam
20:54 - BartBear_[PL]: u nas graficznie to Ryszka robi ja tylko proste kolaze na fajtnajty
20:54 - BartBear_[PL]: do niego sie zglos
20:56 - [1st]Diagram.pl: Dzieki za namiarek
20:56 - BartBear_[PL]: najlepiej mu daj pw na ro.pl
20:56 - BartBear_[PL]: chyba ze masz na steamie, ale to 1wsze pewniejsze
20:57 - [1st]Diagram.pl: OK
20:59 - BartBear_[PL]: k to ja uciekam, powodzenia, jakby co to info na RO.PL tez zrob, maszs na forum napisane jak to zrobipewniejsze
20:57 - [1st]Diagram.pl: OK
20:59 - BartBear_[PL]: k to ja uciekam, powodzenia, jakby co to info na RO.PL tez zrob, maszs na forum napisane jak to zrobic (w dziale o serwisie), tylko potem daj mi pw ze cos napisales, zebym mogl opublikowac
21:00 - Uzytkownik BartBear_[PL] zmienil status na: Offline.
Tu szacun dla:B
Wiecej nie mam zamiaru z wami polemizować ani wdawać sie w żadne konwersacje,z reszta tym bardziej,ze część spolecznosci miedzynarodowej RO2 nie traktuje wiekszosci z was powaznie gdzieniegdze nawet nicków nie trza bylo podawac - o dziwo heh.