Ej! Pamiętajcie o jednym slocie-spect dla mnie i "RO.TV"!
Więc nie przesadzajcie z ilością graczy, no do 60 ewentualnie nazbierać możecie tylko
A tak BTW to Bracie jak możesz pogadać w gronie dowódczym klanu to prosiłbym o ustawienie w/w specta na free-look tak abym mógł poruszać się bez skrępowania po mapie.
Myślę że jesteśmy wszyscy na tyle dojrzali (dorośli nie piszę bo mogą być osoby poniżej administracyjnego wieku 18 lat), aby nie nadużywać tej przysługi i nie latać podpowiadając swoim partnerom, bo to przecież nawet nie ligowe spotkanie, a przyjemy "event" ma być. Ja osobiście jeżeli będę na kanale graczy drużyny RO.PL to tylko w celu rejestracji i ewentualnych komentarzy zaistniałych już akcji (co będzie z resztą na żywo transmitowane i ujęte potem bez cięć w "kronice" na Twitchu i Youtube), a jeżeli takiej opcji drużyna przeciwna sobie życzyć nie będzie, to nawet na taki kanał nie wejdę i ewentualnie komentować będę (bądź będziemy np. z wytypowanym człowiekiem z 40-1) na oddzielnym kanale (lub bez wchodzenia na Mumbla, gdybym miał tyrać tylko sam
)