A ja nadal nie wiem jak podobał się filmik (bo uczestnikom impreza raczej się podobała). W prawdzie widzę jakieś "łapki" w górę przy tym filmie na yt, ale niektórzy chyba jak rozpoczynają oglądanie to automatycznie je dają (co absolutnie nie jest złym nawykiem
) a może niektórzy "poczuli się w obowiązku" podreperować status filmu, bo widzę również oceny negatywne (jak na razie na szczęście w mniejszości, ale wszystko może się pozmieniać). Na pewno pozbawieni projekcji są ludzie przybywający na terenie Niemiec, USA, Kanady i jeszcze jakiejś tam światowej pipidówy, a załatwił im to Rysiek R. i jego wycie na koniec co skrupulatnie wyłuskał bot od dźwięku na youtube i EMI, ale mam nadzieję że tacy ludzie którzy widzą "sorry but this video is blocked in your country" nie będą się wyżywali hejtersko oceniając film negatywnie...
P.S.
Co do wygłuszania muzyki i hejcenia na Mumble - podczas transmisji często bywało tak, że oglądający narzekali iż głosy graczy na Mumblu są cichsze niż głosy gry (hehe, wiadomo dlaczego nas oglądają
) i poproszono mnie, aby coś z tym zrobić. Tak więc ustawiłem w opcjach, że gdy ktoś coś powie to automatycznie głosy otoczenia zostają przytłumione. Wszystko dobrze działa, gdy użytkownicy dobrze działają
A tu mieliśmy przypadek ustawienia u pewnej osobistości "transmisji na amplitudę" a nie na przycisk i mogliśmy podziwiać jego szmer pęcherzyków płucnych wzmocniony tchawicą i nosogardzielą w momentach akurat może niezbyt odpowiednich (i tak z filmu wyciąłem jęczącą jego komórkę (znaczy się telefon) bo akurat na szczęście nie zajęczała na niczym dla przebiegu uroczystości istotnym
)