Różności > Hyde Park
The Racial War
Odi^PrOfAnUm:
Shock miał na to prostą radę. Jak mu się nie podobały posty to banował użytkowników i zamykał tematy :) W końcu co za dużo inicjatywy obywatelskiej to nie zdrowo. A na poważnie; jak chce chłopak robić grę to niech robi. Daje niusa, może się komuś będzie chciało w to coś grać to jego sprawa, inni to zleją a temat uschnie. Nie widzę w tym nic dziwnego ( w końcu to coś nawiązuje tematyką do 2wś ) a bardziej niż o złą grę chodzi tu chyba o osbę Eragona. Widze, że odkąd Radzio opuścił forum ( chyba ) rola gościa do przekopania przeszła na Eragona :D
Ryszka:
--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 21 June 2013, 02:02:37 ---Shock miał na to prostą radę. Jak mu się nie podobały posty to banował użytkowników i zamykał tematy :)
--- End quote ---
A teraz moderator jest leniwy ;)
Odi^PrOfAnUm:
Lepszy moderator leniwy od moderatora idioty . Ten pierwszy jest przynajmniej nieszkodliwy, drugi może pobanować albo zniechęcić dla przykłądu i własnegoo widzi misie większość aktywnych użytkowników i pozamykać ciekawe tematy - jak ten polityczny albo muzyczny ::)
ufo_has_landed_!:
Krótka historia gier komputerowych:
1985 rambo - commodore c64:
1989 commando - amiga 500:
1997 panzer general 2 - PC
2005 red orchestra - PC
2013 the racial war - PC
piszesz historię chłopie !
Ryszka:
Zainspirowałeś mnie Ufo i czuję że w tym temacie, mogę zrobić szybki kurs z historii sztuki ;)
Lascaux taka piwnica prehistoryczna z malunkami, coś jak Cave of the Bear ( jaskinia na mumble, ale nic więcej nie powiem, bo nie mam dostępu ;))
Pompeje, czyli szybki grill, firma która go wyprodukowała to Wezuwiusz
Jacques Louis David Śmierć Marata, czyli koleś zasnął przed monitorem
Auguste Renoir , namalował nasz FightNight
Kazimierz Malewicz, stworzył pierwszy pixel na świecie, a nawet w Europie
No i nasz mistrz. Pisz coś Eragon, a mi za tak rozciągły offtop należy się nagana.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version