Różności > Hyde Park

The Racial War

<< < (4/9) > >>

Odi^PrOfAnUm:
Shock miał na to prostą radę. Jak mu się nie podobały posty to banował użytkowników i zamykał tematy :) W końcu co za dużo inicjatywy obywatelskiej to nie zdrowo. A na poważnie; jak chce chłopak robić grę to niech robi. Daje niusa, może się komuś będzie chciało w to coś grać to jego sprawa, inni to zleją a temat uschnie. Nie widzę w tym nic dziwnego  ( w końcu to coś nawiązuje tematyką do 2wś ) a bardziej niż o złą grę chodzi tu chyba o osbę Eragona. Widze, że odkąd Radzio opuścił forum ( chyba ) rola gościa do przekopania przeszła na Eragona  :D

Ryszka:

--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 21 June 2013, 02:02:37 ---Shock miał na to prostą radę. Jak mu się nie podobały posty to banował użytkowników i zamykał tematy :)

--- End quote ---
A teraz moderator jest leniwy ;)

Odi^PrOfAnUm:
Lepszy moderator leniwy od moderatora idioty . Ten pierwszy jest przynajmniej nieszkodliwy, drugi może pobanować albo zniechęcić dla przykłądu i własnegoo widzi misie  większość aktywnych użytkowników i pozamykać ciekawe tematy - jak ten polityczny albo muzyczny ::)

ufo_has_landed_!:
Krótka historia gier komputerowych:

1985 rambo - commodore c64:

1989 commando - amiga 500:

1997 panzer general 2 - PC

2005 red orchestra - PC

2013 the racial war - PC

piszesz historię chłopie !

Ryszka:
Zainspirowałeś mnie Ufo i czuję że w tym temacie, mogę zrobić szybki kurs z historii sztuki ;)

Lascaux taka piwnica prehistoryczna z malunkami, coś jak Cave of the Bear ( jaskinia na mumble, ale nic więcej nie powiem, bo nie mam dostępu ;))

Pompeje, czyli szybki grill, firma która go wyprodukowała to Wezuwiusz

Jacques Louis David Śmierć Marata, czyli koleś zasnął przed monitorem

Auguste Renoir , namalował nasz FightNight

Kazimierz Malewicz, stworzył pierwszy pixel na świecie, a nawet w Europie

No i nasz mistrz. Pisz coś Eragon, a mi za tak rozciągły offtop należy się nagana.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version