Różności > Hyde Park

Stare ale jare gry

(1/5) > >>

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 21 June 2013, 10:25:05 ---A co do Panzer Generala 2 to nie wiem czy wiecie ale jest koleś co napisał grę od nowa, jakiś 50,60 letni Hiszpan, nazwał ją Open General i jest do pobrania za darmo w internetach.

--- End quote ---

wiemy, wiemy i ciągle w to gramy :D

jest tam też kampania na Pacyfiku czyli właściwie Pacific General, no i lepsza grafika, ogromne ilości sprzętu, kampanii itd. A dla tych którzy wolą klasycznego PG2 polecam stronę ADLERKORPS gdzie jest mnóstwo map, kampanii, nowego sprzętu, apgrejdy, smaki itp. PG2 i Open General to wspaniałe gry, które mimo swojego wieku są nadal niesamowicie grywalne i mają aktywną scenę.

Życzymy Ci ERAGON abyś stworzył podobne CUDO !

pozdro

Odi^PrOfAnUm:
http://www.sendspace.pl/file/61a02c4db2b59296d762882  kampania mojego brata ( usprawniona i przerobiona inna kampania. bardzo trudna ale bardzo fajna )   :)

Pobor:
Ja wiem,ze mnie za to pewnie zaraz spala na stosie, ale pamięta ktoś może jeszcze, nieco bardziej uproszczona serię gier Blitzkrieg? Pamiętam jak na pierwszym kompie broniłem lini Mareth <3

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Ja wiem,ze mnie za to pewnie zaraz spala na stosie, ale pamięta ktoś może jeszcze, nieco bardziej uproszczona serię gier Blitzkrieg? Pamiętam jak na pierwszym kompie broniłem lini Mareth <3
--- End quote ---
Na ostatnich wakacjach wygrałem Burning Horizon, teraz przeszedłem 95 % 2 Niemcami. Zawsze lubiłem tą serię i nie raz ją Niemcami wygrałem

Pobor:
Swoją droga pograłbym sobie jeszcze, ale nie wiem czy to wszystko mi teraz pójdzie. Taki mankament, jak za słaby komp- nie pograsz, jak za dobry też nie. Ostanio próbowałem tez zainstalować grę, która darzyłem wielkim sentymentem- Codename Panzers, ale z racji posiadania karty HD i Win 7, to nawet nie ruszyło ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version