Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów

1 Dywizja Piechoty im. Tadeusza Kościuszki ZAPRASZA !

<< < (2/3) > >>

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: Adamov on 26 June 2013, 10:17:49 ---.Eragon zajmuje się bardziej sprawami technicznymi jak strona itd.

--- End quote ---

--- Quote from: Robercikq on 25 June 2013, 19:22:09 ---
Link do strony klanu: www.1stclan.eu

(chwilowo zablokowana z powodu przekroczenia limitu transferu)

--- End quote ---

csMKJP:
Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.

Adamov:

--- Quote from: csMKJP on 26 June 2013, 16:00:23 ---Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.

--- End quote ---
Strona już powinna działać, a na FN byliśmy ostatnio na MN 21ego.

Robercikq:

--- Quote from: csMKJP on 26 June 2013, 16:00:23 ---Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.

--- End quote ---

Koleżko ... na ostatnim FN graliśmy w 6 osób ...
Niestety ,niektórzy byli offline bo mieli własne prywatne sprawy ...

A co do tej reklamy ...  tylko 1/2 POlskich graczy na RO ,potrafi cos odpisac na chacie  gry :D , więc  sama forma rozgrzewania serwera nie pomoże :)

Ryszka:
A tak z ciekawości spytam założycieli klanu, kto jest autorem obrazu reklamowego przy pierwszym poście?  Jak byłem mały, to z albumu tego autora przerysowywałem wojsko. A teraz przerzuciłem się na gołe baby (miało być akty) ;).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version