Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
1 Dywizja Piechoty im. Tadeusza Kościuszki ZAPRASZA !
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: Adamov on 26 June 2013, 10:17:49 ---.Eragon zajmuje się bardziej sprawami technicznymi jak strona itd.
--- End quote ---
--- Quote from: Robercikq on 25 June 2013, 19:22:09 ---
Link do strony klanu: www.1stclan.eu
(chwilowo zablokowana z powodu przekroczenia limitu transferu)
--- End quote ---
csMKJP:
Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.
Adamov:
--- Quote from: csMKJP on 26 June 2013, 16:00:23 ---Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.
--- End quote ---
Strona już powinna działać, a na FN byliśmy ostatnio na MN 21ego.
Robercikq:
--- Quote from: csMKJP on 26 June 2013, 16:00:23 ---Dlaczego jedyny, aktywny klan RO nie wpada na FN w piątki? Wstydzicie się czy co! Ja rozumiem że jesteście młodz i nie możecie siedzieć do późna, ale moglibyście rozgrzewać serwer, imprezę wcześniej. Zawsze to jakaś forma reklamy klanu.
--- End quote ---
Koleżko ... na ostatnim FN graliśmy w 6 osób ...
Niestety ,niektórzy byli offline bo mieli własne prywatne sprawy ...
A co do tej reklamy ... tylko 1/2 POlskich graczy na RO ,potrafi cos odpisac na chacie gry :D , więc sama forma rozgrzewania serwera nie pomoże :)
Ryszka:
A tak z ciekawości spytam założycieli klanu, kto jest autorem obrazu reklamowego przy pierwszym poście? Jak byłem mały, to z albumu tego autora przerysowywałem wojsko. A teraz przerzuciłem się na gołe baby (miało być akty) ;).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version