Różności > Hyde Park
Suchary - paczka Roberciqa
ufo_has_landed_!:
Nasz szanowany dotąd kolega RoberciQ właśnie zdobył w RO ost wszystkie 44 ecziwy ! Strasznym niefartem jest tylko to, że przyznał sobie również te które nie działają i nie da się ich zdobyć inaczej jak tylko czitem oraz ze wszystkie nabił tego samego dnia i godziny :D Myślę, że zasługuje to na miano suchara miesiąca
as123as:
Cześć.
Ufo, dzisiejsza młodzież widocznie "lepiej opanowała" gry komputerowe, Ty masz prawie 3000 godzin w RO i nie zdobyłeś wszystkich acziwów,
a kolega przy 97 godzinach, ma wszystkie. Są, o dziwo, gracze "lepszejsi" od Ciebie.
ufo_has_landed_!:
poza tym jest bogiem CSa którego WSZYSTKIE ecziwy zdobył jednego dnia i godziny !!! słusznie robi chwaląc się tak wspaniałymi statystykami w swoim podpisie na tutejszym forum !
czas nam kłaść się do grobów :'(
morticore:
To ja się przyznam, że "Jak pokochałem bombę " w Ro2 (4 fragi granatem) rzeźbiłem 370 godzin.
Ech ta dzisiejsza młodzież...
as123as:
--- Quote from: ufo_has_landed_! on 14 August 2013, 06:59:29 ---
czas nam kłaść się do grobów :'(
--- End quote ---
Jeszcze trochę poczekajmy. A tymczasem można założyć " Hall Of Fame" dla Robercika,
"Stojącego w sali sławy
I świat będzie znał Twoje imię
Bo palisz się najjaśniejszym płomieniem
I świat będzie znał Twoje imię
I będziesz na ścianach sali sławy"
Ale dość żartów, wydaje się, że administracja pożegna Robercika, którego wspaniałe osiągnięcia nie przystają
do "normalnego poziomu" graczy na tym forum. W dodatku chwali się tym, a co gorsza młodsi gracze
mogą iść tym przykładem w "zdobywaniu" acziwów.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version