Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (3/13) > >>

Zeiss_PL:
Szanowna Administracja może to wykasować ale na teraz powiem "JA PIERDOLĘ" , czegoś takiego w swoim krótkim życiu nie czytałem.

Pobor:

--- Quote from: Robercikq on 14 August 2013, 16:26:48 ---Co Było mi to potrzebne do rangi , i udało mi się [teraz będę grał turnieje i nadrobię do pełnej największej rangi za parę miechów]. Zaraz będzie większość pluła krwią ,że BOT ,N00B ...itd...itd.... mam to w dupie, potrzebowałem tego na własne cele [nie do fejmu tylko do rangi , bo to się stawało męczące jej nabijanie itd...]

--- End quote ---

I właśnie na tym polega oszustwo, że nabiłeś sobie pełną jakąś tam badziewną csowską rangę, bo potem móc ją wykorzystać w turniejach. Pogratulować, mam nadzieję,że ktoś się tym zajmie i ubanuje Ci ta Twoją dumę. Jak dla mnie sprawa jest zamknięta. My oszustwa nie popieramy, a Ty się do niego otwarcie przyznałeś, by czerpać z tego korzyści. Dlatego jak dla mnie to już jest sprawa dla "naszej" Żandarmerii, a druga sprawa dla Valve. Może wtedy ja dostaniesz banika i rodziców pieniądze przepadną ( za m.in serwer MN) to się zastanowisz. W życiu tez tak robisz będziesz? Wpiszesz kod, odblokujesz sobie acziwy i wieku 18 lat zostaniesz profesorem, najlepiej z Noblem? Jedna rzecz, póki pamiętam, jeśli grać uczciwie nie potrafisz, zdobywać osiągnięć, krytyki zasłużonej znieść, to chociaż KOBIETA LEKKICH OBYCZAJÓW (Tak sam się Ryksza na zielono zrobiłem) MAĆ weź ogarnij interpunkcję!

Robercikq:

--- Quote from: Zeiss_PL on 14 August 2013, 16:50:20 ---Szanowna Administracja może to wykasować ale na teraz powiem "JA PIERDOLĘ" , czegoś takiego w swoim krótkim życiu nie czytałem.

--- End quote ---

Czemu niby wykasować???. Jak , już mi  cztery litery obrobili tym "sucharem miesiąca" to czemu niby mają moją odpowiedź usuwać.Napisałem rzetelną prawdę o tym fakcie.W połowie jest to oszustwo i się  z tym zgadzam . Ale jako chyba "ja ośmieszany" mogę też mieć prawo wypowiedzi hę ??? ...

Mr.Victor (Eragon16):
Lol...
Roberciq, na kiego ci to było?
Jeszcze się jak głupi afiszujesz czymś takim w sygnaturce na forum(teraz skasował to).
Masakra...

-.-

MJ:
.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version