Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (4/13) > >>

Mr.Victor (Eragon16):
EDIT:
Po zgłoszeniu postu do moderacji - usuwam.

Robercikq:

--- Quote from: pobor on 14 August 2013, 17:13:06 ---I właśnie na tym polega oszustwo, że nabiłeś sobie pełną jakąś tam badziewną csowską rangę, bo potem móc ją wykorzystać w turniejach. Pogratulować, mam nadzieję,że ktoś się tym zajmie i ubanuje Ci ta Twoją dumę. Jak dla mnie sprawa jest zamknięta. My oszustwa nie popieramy, a Ty się do niego otwarcie przyznałeś, by czerpać z tego korzyści. Dlatego jak dla mnie to już jest sprawa dla "naszej" Żandarmerii, a druga sprawa dla Valve. Może wtedy ja dostaniesz banika i rodziców pieniądze przepadną ( za m.in serwer MN) to się zastanowisz. W życiu tez tak robisz będziesz? Wpiszesz kod, odblokujesz sobie acziwy i wieku 18 lat zostaniesz profesorem, najlepiej z Noblem? Jedna rzecz, póki pamiętam, jeśli grać uczciwie nie potrafisz, zdobywać osiągnięć, krytyki zasłużonej znieść, to chociaż KOBIETA LEKKICH OBYCZAJÓW (Tak sam się Ryksza na zielono zrobiłem) MAĆ weź ogarnij interpunkcję!

--- End quote ---

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....... dajcie mi bana na forum i koniec i piszcie sobie dalej co o mnie chcecie mam tego po dziurki w nosie ........

Pobor:

--- Quote from: Robercikq on 14 August 2013, 17:24:08 ---Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....... dajcie mi bana na forum i koniec i piszcie sobie dalej co o mnie chcecie mam tego po dziurki w nosie ........

--- End quote ---
Da się zrobić bez problemu, a w uzasadnieniu dla administracji Valve co chcesz mieć?

ShariK PL:

--- Quote from: Robercikq on 14 August 2013, 16:26:48 ---One się dla mnie nie liczą

--- End quote ---

Ale mimo to masz je wszystkie.

Nie wiem kiedy je SZYBKO nabiłeś, ale bana na konto steam można dostać w ciągu dwóch tygodni.

morticore:

--- Quote from: Robercikq on 14 August 2013, 16:26:48 --- Było mi to potrzebne do rangi , i udało mi się [teraz będę grał turnieje i nadrobię do pełnej największej rangi za parę miechów].

--- End quote ---

--- Quote from: Robercikq on 14 August 2013, 16:26:48 ---One się dla mnie nie liczą [bo gdyby tak nie było , musiałbym kupić dodatek do cs:go i dopiero robić odznaki ;0 , wraz z zmianami statysty itd.]

--- End quote ---
Ustal sobie wspólną wersję  ;D
Jeśli do zagrania w jakimś turnieju potrzebna jest jakaś ranga  czy komplet innego wirtualnego badziewia to to jest Noobiliada a nie turniej... I tak zasadniczo to achievy są dla ludzi, nie na odwrót.
Nie wiesz ile czasu męczyłem SR3, żeby przejąć miasto w 100%. Wciąż zostało mi sporo osiągnięć do zdobycia (kiedyś trzeba będzie ukraść te wszystkie auta na zlecenie), choć pewnych nie zrobię bo Wszystkie akcje do zrobienia w co-op to przegięcie pały. Ale mam to kluczowe i trudne słowo: satyfakcję, bez "sztucznego" dowartościowywania się.
http://steamcommunity.com/id/morticore/stats/SaintsRowTheThird/?tab=achievements

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version