Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (5/13) > >>

BUBEL:
Cóż, ja też coś dorzucę. Acziw to nagroda za jakieś konkretne osiągnięcie, które w przypadku RO 1, zazwyczaj jest trudne i (lub) wymaga dużego samozaparcia. Nie powiem, miło jest pochwalić się, że zdobyłem srebrnego tygrysa, czy achtung faust albo inne pieruńsko trudne osiągnięcie, a to co zrobił imć Robercik, sprawiło, że moje trudy w zdobywaniu acziwów w sumie straciły sens. Wyszło na to, że niepotrzebnie z pełnymi gaciami biegłem na Koenigsplatz do punktu zaopatrzeniowego, by uzupełnić zapas Panzerfaustów, po tym jak rozwaliłem już dwa ruskie czołgi i został mi ostatni.... Jak można to porównywać z ,,zdobyczą'' Robercika który sobie wpisał czita i też ma... Nieładnie, nawet bardzo...(by nie użyć dosadniejszych słów)

PS. http://steamcommunity.com/profiles/76561198019668296/stats/RedOrchestra/?tab=achievements - to moje, własnoręcznie zdobyte :)

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: BUBEL on 14 August 2013, 19:59:40 ---Cóż, ja też coś dorzucę. Acziw to nagroda za jakieś konkretne osiągnięcie, które w przypadku RO 1, zazwyczaj jest trudne i (lub) wymaga dużego samozaparcia. Nie powiem, miło jest pochwalić się, że zdobyłem srebrnego tygrysa, czy achtung faust albo inne pieruńsko trudne osiągnięcie, a to co zrobił imć Robercik, sprawiło, że moje trudy w zdobywaniu acziwów w sumie straciły sens. Wyszło na to, że niepotrzebnie z pełnymi gaciami biegłem na Koenigsplatz do punktu zaopatrzeniowego, by uzupełnić zapas Panzerfaustów, po tym jak rozwaliłem już dwa ruskie czołgi i został mi ostatni.... Jak można to porównywać z ,,zdobyczą'' Robercika który sobie wpisał czita i też ma... Nieładnie, nawet bardzo...(by nie użyć dosadniejszych słów)

PS. http://steamcommunity.com/profiles/76561198019668296/stats/RedOrchestra/?tab=achievements - to moje, własnoręcznie zdobyte :)

--- End quote ---

Czujesz bluesa Bubel :) ecziwy w RO1 były naprawdę dobrze przemyślane i przy wielu, wielu z nich tętno skakało mi do wartości granicznych, a satysfakcja i duma z ich zdobycia oraz szacunek u kolegów - wielkie :) tego też mi brak w HoS, gdzie ecziwy to głównie głupie statystyki i można je nabijać na botach, tymczasem w RO ost na serwerze musiało być minimum 16-tu żywych graczy :(

csMKJP:
Zabawne nie dość że się chwali oszustwem to zrobił go w głupi sposób. To co zrobił jest wykrywalne w 100% i ban będzie na pewno.

Deep22:
Ban na Steamie - tak
Ale czemu na forum? Ktoś tu próbuje na siłę wyciągnąć konsekwencje za czyn nie mający nic wspólnego z forum.

A tak szczerze - co was to ku*wa obchodzi, co on robi na Steamie? Jeśli sprawia mu przyjemność oszukiwanie, to niech sobie oszukuje tym bardziej, że to jakieś pierdółki bez dużego znaczenia i niszczy sobie przyjemność wynikającą z ich zdobywania. Tak samo jak kody do gier - kto chce niech sobie używa. Steam i tak wyciągnie konsekwencje. Nie bądźcie żandarmami, bo nikt nie dał wam do tego prawa.

Adamov:
Macie trochę racji, ale Roberickq nie używał hacka takiego jak aimbot(a znam takiego jednego w Ostfroncie) ani wallhacka itp. Myślę ,że chciał zmienić tylko w CSie ale się rozpędził i dotknęło to także ostfronta,nie chciał nikomu zaimponować.Nie jest to godne pochwały wręcz odwrotnie ale to jednak jego sprawa i nie wolno robić samosądu w postaci bana na forum bo to nie jest z nim związane.Tak jak powiedział Deep22, nie jest to sprawa godna wielkiej uwagi ale potępiam takie wspomagacze jak Steam Achievement Menager. Kol.Robercikq jednak splamił imię 1DP i konsekwencje tego zostały wyciągnięte.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version