Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (6/13) > >>

BUBEL:
Deep, chyba nie przeczytałeś mojego posta. Robercik wpisując czita zdobył w sekundę osiągnięcie, przy którym ja musiałem się nieźle napocić, a później ponoć się tym chwalił (nie widziałem na własne oczy, ale z poprzednich postów to wynika) w ten sposób niwecząc wysiłek mój i wszystkich innych uczciwych graczy. Czity należy tępić i to ostro, bez litości, bo sprawiają że spędzanie czasu w grach komputerowych traci całkowicie sens. Może koledze po acziwach przyjdzie do głowy ochota by pochwalić się skillem na serwerze, skillem ,,wspomaganym'' naturalnie... Czy miałbyś ochotę na taki nieuczciwy pojedynek ? (pytanie retoryczne). Uważam ponadto, że mimo tego nie należy się Robercikowi ban na forum. (ale na steamie owszem).

Pobor:
Spokojnie bana na forum raczej nie zgarnie, chodziło raczej o uświadomienie co facet odwalił. Już pal licho te staty z Cs'a, ale chłop się chwali,że mam wszystkie acziwy w RO (przypominam,ze to strona poświęcone tej grze), kiedy najwięksi weterani, których liczba godzin idzie w tysiące nie mają...

Tak czy siak sprawa skończona i odłożona ad acta. 

Mr.Victor (Eragon16):
Czy taka sprawa odłożona?
To ja bym nie powiedział.

Dziś do mnie zgłosił się niejaki - br.dod.asasin
On miał dać 50$ na serwer RO1
Które zresztą dziwnym trafem nie dotarły na konto...
Sprawą zapewne z tego co powiedział kolega z USA(br.dod.asasin) zajmie się policja.
To już nie moja sprawa, ale Roberciq sobie biedy narobił -.-

morticore:
Eragon, ja nie wiem co ty bierzesz, ale bierz od dzisiaj połowę. Będziesz bardziej zrozumiały  ;)

Pobor:
Nie wiem o co chodzi, dlatego wrzucę kobietę-czołg :

A poważnie, to klanowe brudy pierzcie u siebie :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version