Różności > Hyde Park
Suchary - paczka Roberciqa
BUBEL:
Brawo pobor za rozłożenie posta Eragona na czynniki pierwsze. Może w końcu dowiemy się co miał na myśli :) (oczywiście, jeśli ustosunkuje się do tego w sposób bardziej zrozumiały dla nas, zwykłych forumowiczów)
as123as:
--- Quote from: eragon16 on 16 August 2013, 10:18:03 ---Ja rozumiem swoją wypowiedź...
--- End quote ---
Rozumiesz, bo jesteś bardzo inteligentny, ale nam musisz napisać po polsku, proszę, bo my trochę nie kumaci.
Eragon, ostatnio pisałeś bardzo zrozumiale, może zaszkodziło Ci poranne zbieranie ogórków,
albo:
--- Quote from: morticore on 15 August 2013, 17:03:18 ---Eragon, ja nie wiem co ty bierzesz, ale bierz od dzisiaj połowę. Będziesz bardziej zrozumiały ;)
--- End quote ---
beryl:
Chłopina się przyznał i co go tak piętnujecie? Jakby ten zasrany steam nie miałby w tej grze osiągnięć (niewiele brakowało bo ta gra jest z 2006 roku) to by nie było afery. Są cziterzy co używają WH i aim i grają i hasają na FN.
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: beryl on 16 August 2013, 19:40:57 ---jakby ten zasrany steam nie miałby w tej grze osiągnięć (niewiele brakowało bo ta gra jest z 2006 roku) to by nie było afery
--- End quote ---
Robercik przyznał sobie ecziwy nie tylko w "tej grze".
--- Quote from: beryl on 16 August 2013, 19:40:57 ---Są cziterzy co używają WH i aim i grają i hasają na FN.
--- End quote ---
A kto konkretnie ?
beryl:
--- Quote from: ufo_has_landed_! on 16 August 2013, 19:44:08 ---Robercik przyznał sobie ecziwy nie tylko w "tej grze".
--- End quote ---
Zapewnienie sfnigowanych osiągnięć nie ma wpływu na rozgrywkę. Zapewne zacząłeś oglądać jego profil po jego wyznaniu
A co do cziterów. Dziś na FN będzie jakiś i ustalcie kto to bo ja nie wskazuje pod publikę cziterów
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version