Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (8/13) > >>

BUBEL:
Brawo pobor za rozłożenie posta Eragona na czynniki pierwsze. Może w końcu dowiemy się co miał na myśli :) (oczywiście, jeśli ustosunkuje się do tego w sposób bardziej zrozumiały dla nas, zwykłych forumowiczów)

as123as:

--- Quote from: eragon16 on 16 August 2013, 10:18:03 ---Ja rozumiem swoją wypowiedź...

--- End quote ---
Rozumiesz, bo jesteś bardzo inteligentny, ale nam musisz napisać po polsku, proszę, bo my trochę nie kumaci.
Eragon, ostatnio pisałeś bardzo zrozumiale, może zaszkodziło Ci poranne zbieranie ogórków,
albo:
--- Quote from: morticore on 15 August 2013, 17:03:18 ---Eragon, ja nie wiem co ty bierzesz, ale bierz od dzisiaj połowę. Będziesz bardziej zrozumiały  ;)

--- End quote ---

beryl:
Chłopina się przyznał i co go tak piętnujecie? Jakby ten zasrany steam nie miałby w tej grze osiągnięć (niewiele brakowało bo ta gra jest z 2006 roku) to by nie było afery. Są cziterzy co używają WH i aim i grają i hasają na FN.

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: beryl on 16 August 2013, 19:40:57 ---jakby ten zasrany steam nie miałby w tej grze osiągnięć (niewiele brakowało bo ta gra jest z 2006 roku) to by nie było afery

--- End quote ---

Robercik przyznał sobie ecziwy nie tylko w "tej grze".

--- Quote from: beryl on 16 August 2013, 19:40:57 ---Są cziterzy co używają WH i aim i grają i hasają na FN.

--- End quote ---

A kto konkretnie ?

beryl:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 16 August 2013, 19:44:08 ---Robercik przyznał sobie ecziwy nie tylko w "tej grze".

--- End quote ---

Zapewnienie sfnigowanych osiągnięć nie ma wpływu na rozgrywkę. Zapewne zacząłeś oglądać jego profil po jego wyznaniu

A co do cziterów. Dziś na FN będzie jakiś i ustalcie kto to bo ja nie wskazuje pod publikę cziterów

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version