Różności > Hyde Park
Suchary - paczka Roberciqa
morticore:
Zapewne nie przeczytałeś kto założył ten temat, lol
My to w pewnym sensie z troski o chłopaka, by go na ludzi wyciągnąć. Ciężko stwierdzić ,aby ktokolwiek go gorącym żelazem przypalał i końmi rozciągał 8)
Mati:
Cyrtolenie się z jakimś programem żeby tylko mieć grafiki w profilu - dla mnie strata czasu i bezsensowna okazja na zgarnięcie bana. Nie popieram.
Ale piszę to dlatego bo w trakcie czytania tego tematu przypomniało mi się jak wpadł kiedyś Desperat. To była najglupsza wpadka cheatera jaką widziałem. Teraz jak o tym myślę to mi się morda cieszy. :D
Ryszka:
A ja po urlopie spać nie mogę ;). Czytając ten temat ubawiłem się świetnie. I zauważam że, wymiana pokoleń na forum, jeszcze nie nastąpi. Robercikq masz serwer do MN, co mnie cieszy, bo taka stara gra, a jeszcze młodym się chce. Tylko że (i teraz od lat 18). Dobierałeś się do panny Ro1 przez kilka miesięcy, odchyliłeś haleczkę, i jak zobaczyłeś cycki, to wytrysk acziwów sie pojawił. Ro 1 to klasyka, i do niej trzeba, powolutku, ja sam dopiero dotknąłem kolana. Zresztą przeprosiłeś w innym temacie http://www.red.orchestra.pl/forum/index.php/topic,2924.msg39504/topicseen.html#new i już wiesz, że gwałt który popełniłeś na sztandarowej grze, o której jest ta strona to błąd. Pozdrawiam i wracaj flirtować z tą nieśmiertelną grą.
Mr.Victor (Eragon16):
--- Quote from: as123as on 16 August 2013, 15:02:27 ---Rozumiesz, bo jesteś bardzo inteligentny, ale nam musisz napisać po polsku, proszę, bo my trochę nie kumaci.
Eragon, ostatnio pisałeś bardzo zrozumiale, może zaszkodziło Ci poranne zbieranie ogórków,
--- End quote ---
Możliwe :)
beryl:
Skończmy ten temat. I apeluje do największych hejterów roberta żeby mu dali spokój. Nie wiem czy będzie grał jeszcze w RO, ale na pewno z wami RO.pl nie zagra. Przyznał się, przeprosił i nie miejcie do niego prentensji. Apeluje do admina lub moderatora żeby zamknął ten temat
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version