Różności > Hyde Park

Suchary - paczka Roberciqa

<< < (10/13) > >>

Ryszka:
Z nami, wami , nimi z kim nie zagra?(no chyba że jest jeszcze 300 polskich serwerów pod Ro i kupa ludu na nich) FN jest otwarty dla wszystkich i niech Robert wpada i walczy. I ja teraz zamiast hejtować zapraszam . Zastrzelić Asa albo Zeissa  bezcenne. Barta trudno ubić, raz czy dwa granatem mi się udało, ale to admin, który jest najlepiej wyszkolony, przewiduje ruch przeciwnika , zanim on o nim pomyśli :P ;)

beryl:
Robert usunął red orchestrę. Kończy z tą grą

beryl:
Czuje się zaszczuty przez niektóre osoby

BartBear_[PL]:

--- Quote from: beryl on 17 August 2013, 15:37:46 ---Robert usunął red orchestrę. Kończy z tą grą

--- End quote ---
Tzn. jak? Napisał do Valve żeby mu ja z konta usunęli? Jak "usunął lokalne pliki gry" to po prostu zadał sobie niepotrzebnego trudu w przyszłości aby pobrać je na nowo. Ile to będzie na łączu ~50mb/s 20-25 minut? ;p

--- Quote from: Ryszka on 17 August 2013, 15:21:11 ---[...]Barta trudno ubić, raz czy dwa granatem mi się udało, ale to admin, który jest najlepiej wyszkolony, przewiduje ruch przeciwnika , zanim on o nim pomyśli :P ;)

--- End quote ---

Oj widzę Kolego Moderatorze że po swoim urlopie nie czujecie się zbyt pewnie i wchodzicie w d.. aż po samą okrężnicę  ;D

Jak to zaznaczył kiedyś As "on jest pierwszy bo siedzi na admince i jego fragi liczą się podwójnie"  ;D ;D
A tak na poważnie (?) to Minister Propagandy byłby ze mnie (moich wideo-relacji z FN'ów) dumny  ;)

beryl:
pliki lokalne usunął a w naszym klanie 1DP został honorowym członkiem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version